AcasăNewsDecizie definitiva in cazul Blejnar: Fostul sef al Fiscului ramane in arest

Decizie definitiva in cazul Blejnar: Fostul sef al Fiscului ramane in arest

Desi spera ca magistratii Curtii de Apel Ploiesti sa dea o alta decizie fata de cea luata zilele trecute de catre magistratii Tribunalului din acelasi oras, Sorin Blejnar nu a primit vesti prea bune.

Fostul sef al Fiscului nu va putea parasi arestul preventiv, cel putin nu pana la expirarea celor 30 de zile ale mandatului emis pe numele sau si trimis instantei la propunerea procurorilor anticoruptie ploiesteni, care il acuza pe Blejnar de trafic de influenta.

Intrebat, inainte de a ajunge in fata magistratilor si de a afla ce anume decid acestia, daca e optimist, Blejnar a dat urmatorul raspuns: „sunt cinstit”.

Revenind la acuzatii, procurorii DNA sustin ca, in urma cu cinci ani, „in contextul initierii unor proceduri de achizitii publice la nivelul A.N.A.F., inculpatul Blejnar Sorin (…) a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi incheiate la nivelul institutiei publice respective”, dar si ca „banii respectivi urmau sa-i fie remisi inculpatului in schimbul exercitarii influentei sale asupra unor subalterni, pentru ca acesti sa gestioneze procedurile de atribuire a contractelor respective astfel incat aceste contracte sa fie obtinute de firma omului de afaceri”. Blejnar a fost retinut de DNA pe 7 noiembrie.

sursa foto: Napoca News

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vino in echipa noastra! De ce sa pierzi o oportunitate unica? Mergem hotarati spre Hollywood! Un film original si bani online pentru tine! Proiect B: garantia stabilitatii! Merita 100%! Cei mai buni actori ne asteapta! Vrem sa te ajutam sa castigi! Fa bani si vino mai aproape de Hollywood! Preferi sa mergi la job? Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger