Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Decizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendat

Decizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendat

Autor:

Opinia publica afla, marti, decizia pe care au luat-o, in cursul acestei zile, reprezentantii Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in privinta lui Mircea Negulescu, supranumit in spatiul public drept “procurorul Portocala”.

 

procuror 350x197 Decizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendatIn prima faza, s-a aflat ca, exclus din magistratura in urma unei decizii luate de CSM – in speta de Sectia pentru procurori in materie disciplinara – la finele lunii ianuarie a acestui an, fostul procuror de la DNA, ulterior procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, a contestat in instanta aceasta hotarare. Ulterior, mai exact marti, s-a aflat ca tocmai pe fondul acestui pas, pana la solutionarea recursului, dinspre CSM s-a luat o decizie. Care suna astfel: “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat suspendarea din functia de procuror, incepand cu data de 6.03.2018, a domnului NEGULESCU MIRCEA – procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, pana la solutionarea recursului declarat impotriva Hotararii nr. 2P/30.01.2018 a Sectiei pentru procurori in materie disciplinara“, din cate figureaza pe site-ul CSM-ului.


1 Comentariu la Decizie CSM. Procurorul Negulescu, suspendat

  1. Finutu

    A pierdut tot pensie cariera libertate bonusuri putere, functii, butoane. Asa cand te crezi Dumnezeu. Si o sa mai urmeze si altii pt ca sistemele de inregistrare sunt teribil de moderne si poti fi inregistrat si can faci pipilica.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!