AcasăNewsDecizia Ministerului in cazul manualului cu greseli: Nu erata, ci retiparire

Decizia Ministerului in cazul manualului cu greseli: Nu erata, ci retiparire

Dupa ce au studiat cu atentie situatia manualului de Geografie de clasa a VI-a, in paginile caruia au fost gasite mai multe greseli, oficialii Ministerului Educatiei au luat o hotarare transanta.

In conditiile in care in prima faza se vehicula varianta ca s-ar putea tipari o erata, mai exact o lista menita sa corecteze incurcaturile si greselile regasite in cuprinsul cartii de pe care urmeaza sa invete elevii, din aceasta toamna, lucrurile nu vor mai sta asa. Totul dupa ce Ministerul a hotarat sa ceara Editurii Didactice si Pedagogice „retiparirea in totalitate a manualului de Geografie pentru clasa a VI-a”, pe cheltuiala EDP, din cate se subliniaza in comunicatul institutiei conduse de catre Valentin Popa.

Motivele din spatele acestei decizii de retiparire este clara: „s-a constatat ca multiplele erori nu pot fi corectate printr-o simpla erata”.

Cat priveste varianta digitala corectata a manualului in cauza, promisiunea oficialilor este ca va ajunge pe platforma manuale.edu.ro in aceasta saptamana.

sursa foto: a1.ro

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger