AcasăNewsAnuntul facut de Tudose in cazul sefului Politiei Romane

Anuntul facut de Tudose in cazul sefului Politiei Romane

Desi deunazi Carmen Dan ii propusese sefului Guvernului schimbarea din functie a lui Bogdan Despescu, Mihai Tudose il pasuieste pe seful Politiei Romane.

Concret, premierul a anuntat – la inceputul sedintei de Guvern, si la aproape trei ore de cand fusese fata in fata cu Despescu, care a venit la Palatul Victoria cu lamuriri, urmare a izbucnirii scandalului generat de cazul agentului suspectat de agresiune sexuala – ca i-a dat o saptamana lui Despescu sa anunte ce masuri intentioneaza sa ia „pentru remediera situatiei”.

„Incep prin a face un anunt mult-asteptat (…) despre situatia din Politia Romana. Am avut o discutie cu dl Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care inteleg ca a fost gata abia azi dimineata. Am inteles de pe surse ca (…) noua propunere si-a declinat intentia de a ocupa functia. Si l-am rugat pe dl Despescu, ca intr-o saptamana, sa-mi prezinte masurile luate de domnia sa, in acea saptamana, pentru remediera situatiei”, a anuntat Tudose, pe un ton categoric.

Totodata, prim-ministrul a facut referire si la intervalul in care a fost descoperit agentul suspectat in cazul din sectorul 6. „Ce (…) e de remarcat este ca acel faptas a fost prins totusi in doua zile. O nota foarte buna pentru Politie. De ce nu s-au luat celelalte masuri sau unde lucrurile au scartait, repet, are o saptamana dl Despescu sa-mi prezinte concluziile”, a ales sa sublinieze seful Guvernului, inainte ca sedinta executivului sa continue cu alte subiecte aflate pe ordinea de zi.

author avatar
Cristina Stefan
308 afisari

3 COMENTARII

  1. Probabil Tudosie vrea si el una mica Gil Dobrica. TREBUIA PRVENIT GHAOZARIA JUVENILA MAI. 2 zile pare rezonabil in civilie.

  2. Sa se desfiinteze postul de ministru al internelor,iar locul acestuia sa fie detinut de primul ministru,caci vad ca se baga peste ministrul de interne,pe care il ridiculizeaza,poate si din cauza ca este femeie sau asa este klingonianul=doua doze de bere.Asa o fi si in statele unde avem stapanii coloniei?,adica un ministru de interne nu poate demite subordonatii,pai cine mai asculta de acesta?,este o totala aiureala la noi in colonie,se vede de pa Marte ca asa zisul stat de drept din colonie este format din gasti,retele si organizatii de tip mafiot,inclusiv sau mai ales in justitie.

  3. Trebuie instaurata Meritocratia Ierrarhia si Nonbirocratia daca vrem sa ajungem mai sus de Bulgaria unde mafiile ucid cu arme de foc; daca nu neluam de mani cu bulgurisi ne aruncam in mare…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger