Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Decizia instantei in cazul fostul ministru de Interne Cristian David

Decizia instantei in cazul fostul ministru de Interne Cristian David

Autor:

Fostul sef al MAI a aflat, marti, ca Inalta Curte de Casatie si Justitiei a decis condamnarea sa, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare.

 

cristian david 350x247 Decizia instantei in cazul fostul ministru de Interne Cristian David

Cristian David

Dupa patru amanari, s-a pronuntat sentinta in procesul in care a fost Cristian David a fost judecat, dupa ce procurorii DNA au trimis in instanta dosarul sau. Magistratii au dispus schimbarea incadrarii, din luare de mita in trafic de influenta, si au dispus o pedeapsa de 5 ani cu executare in cazul fostului ministru. Decizia nefiind una definitiva, ea poarte fi atacata cu apel, in termen de 10 zile.


1 Comentariu la Decizia instantei in cazul fostul ministru de Interne Cristian David

  1. cobe

    Iar o hotarare judecatoreasca fara probe concludente.Procurorii,chiar daca aveau una,doua sau chiar trei declaratii,legal si mai ales moral aveau obligatia sa prezinte si probe de netagaduit.Daca,impreuna cu parca,acele declaratii erau facute de martori oculari nu mai trebuiau si probe ca sa sustina acele declaratii?,puteau oare martorii sa imortalizeze fapta,mai ales acum in era camerelor/microfoanelor digitale,in mod vadit puteau.Insa la momentul ipoteticei mite martorul/martorii aveau alte planuri,credeau ca sunt asigurati in veci de faptul ca si-au platit taxele de protectie.Din cazele acestea si nu numai este obligatorie legea raspunderii magistratilor si mai ales a procurorilor,care se joaca cu viata oamenilor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!