AcasăNewsDecizia in dosarul LOTERIA I, amanata

Decizia in dosarul LOTERIA I, amanata

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis sa amane luarea unei decizii in celebrul dosar Loteria I, dosar in care George Copos este acuzat de evaziune fiscala.

Dosarul a fost pus la cale dupa ce s-a stabilit ca Ana Electronic, firma condusa de George Copos, si Loteria Romana au incheiat cateva contracte cel putin dubioase.

Fostul patron al Rapidului, aflat dupa gratii ca urmare a condamnarii sale in Dosarul Transferurilor, este acuzat ca a prejudiciat statul cu peste un milion de euro din vanzarea unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana.

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au incheiat judecata pe 7 iulie, dar au amanat de trei ori, pana acum, luarea unei decizii, urmatorul termen fiind 25 de august.

Initial, George Copos fusese condamnat la patru ani de inchisoare in acest dosar, intr-o decizie data de Judecatoria Sectorului 2 in 29 ianuarie.

Alaturi de Copos, in acest dosar mai fusesera condamnati la inchisoare cu executare Gilio Giuzepe Roza, Stelian Ioan Ratiu, Nicolae Cristea si Gabriel Rogoveanu.

In cazul in care condamnarea la inchisoare va ramane in picioare, Copos va primi un spor de cel putin un an la actuala condamnare de trei ani si opt luni din Dosarul Transferurilor. In plus, afaceristul va avea sanse minime sa mai fie eliberat inainte de termen, pentru buna purtare.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger