Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Decizia Colegiului Medicilor in cazul baietelului care a murit dupa operatia la Sanador

Decizia Colegiului Medicilor in cazul baietelului care a murit dupa operatia la Sanador

Autor:

Parintii copilasului de un an si 10 luni care a murit dupa ce a fost operat, in octombrie anul trecut, la un spital privat, au aflat decizia Colegiului Medicilor in privinta cazului baiatului lor.

 

 Decizia Colegiului Medicilor in cazul baietelului care a murit dupa operatia la SanadorSi anume ca doctorii care au participat la actul medical al baietelului lor – operat la Sanador – au fost sanctionati formal. Cu un vot de blam, din cate a precizat aparatorul legal al familiei. Parintii baiatului nu sunt multumiti de decizie si vor face contestatie la aceasta hotarare. “Este mult prea putin pentru lipsa de compenenta de care au dat dovada si lipsa de omenie a acestor medici in fata unui copil care nu s-ar fi putut apara niciodata singur”, a declarat Mariana Stefan, la Romania TV.

Micutul a fost dus de parinti la respectiva clinica pentru a fi operat de hernie inghinala. Oamenii au acuzat apoi ca ar fi incercat sa faca personalul medical sa inteleaga ca baietelul lor nu se stimtea bine dupa operatie, dar ca nu ar fi fost chip.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!