AcasăNewsDecizia CNA, in cazul Sergiu Nicolaescu: Patru televiziuni sanctionate

Decizia CNA, in cazul Sergiu Nicolaescu: Patru televiziuni sanctionate

(foto:radarmedia.ro)

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat patru televiziuni pentru nerespectarea Codului Audiovizualulului in cazul mortii lui Sergiu Nicolaescu.

(foto:radarmedia.ro)

In urma unei sedinte a CNA de joi, in care au fost analizate mai multe emisiuni, televiziunile de stiri Romania TV, B1, Antena 3 si Realitatea TV au fost sanctionate.

Membrii CNA au aplicat niste sanctiuni destul de mici in comparatie cu greselile facute.

„Ma simt absorbita de penibilul situatiei”, a declarat Narcisa Iorga, membru al CNA, referindu-se la faptul ca sanctiunile nu au fost mai dure.

Membrii consiliului au hotarat ca Romania TV este cea care a facut cele mai grave greseli, postul fiind amendat cu 100.000 de lei. La polul opus se afla Realitatea TV, care a primit o sanciune de doar 10.000 de lei. Principala acuzatie adusa televiziunii a constat in faptul ca a prezentat imagini cu vaduva lui Nicolaescu in timp ce era huiduita. Insa, dintre toate televiziunile vizate, Realitatea TV a fost singura care nu a prezentat imagini directe cu sicriul si cu vaduva.

Pentru relatarile si dezbaterile despre Sergiu Nicolaescu, Antena 3 a incasat o amenda de 20.000 de lei, in timp ce B1 TV a luat una de 30.000.

author avatar
Andra Nesu
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger