Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Decizia CCR in cazul sesizarii privind revocarea sefei DNA, pe 30 mai

Decizia CCR in cazul sesizarii privind revocarea sefei DNA, pe 30 mai

Autor:

Hotararea in speta sesizata de Guvern, pe fondul refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, s-ar putea da la finele acestei luni.

 

ccr 350x233 Decizia CCR in cazul sesizarii privind revocarea sefei DNA, pe 30 mai

Joi s-a dezbatut solicitarea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministerul Justitiei si presedinte, in principal, si intre Guvern si presedinte, in subsidiar

Dupa ce au ascultat atat pledoaria lui Tudorel Toader, care a sustinut sesizarea Guvernului dupa refuzul presedintelui de a da curs propunerii ministrului Justitiei de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din fruntea DNA, cat si pe cea a oficialului Presedintiei prezent la sedinta de joi de la CCR, consilierul Simina Tanasescu, magistratii au amanat decizia pentru data de 30 mai.

La plecarea de la Curtea Constitutionala, oficialul din fruntea Ministerului Justitiei a precizat ca nu va mai face declaratii pe acest subiect pana la aflarea concluziilor magistratilor CCR. “Asteptam sa se pronunte Curtea (…) dupa ce pronunta (…) normal e sa asteptam considerentele, pana atunci nu veti auzi de la mine nicio declaratie, la revedere”, a declarat Tudorel Toader.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!