AcasăNews"Decapitarea" filialei PNL sector 1: Declaratiile lui Chiliman, Ludovic Orban si Moisescu

„Decapitarea” filialei PNL sector 1: Declaratiile lui Chiliman, Ludovic Orban si Moisescu

Ludovic Orban il pune la zid pe Victor Ponta, numarandu-i greselile de la ’48 incoace

Liberalii Andrei Chiliman, Ludovic Orban si Vlad Moisescu au comentat in termeni duri, intr-o conferinta de presa comuna, decizia de vineri a lui Crin Antonescu cu privire la demiterea conducerii organizatiei PNL sector 1. Chiliman a vorbit despre „decapitarea” filialei si despre „becalizarea PNL„, in timp ce Ludovic Orban considera ca a vorbi „despre blat cu Traian Basescu la sectorul 1 este o sfidare si calomnie pe care nu si-o poate imagina nimeni”.

Andrei Chiliman

Principalele declaratii ale lui Andrei Chiliman:

-Este o zi trista pentru PNL. Domnul Crin Laurentiu George Antonescu a decapitat cea mai puternica filiala si i-a dat certificat de liberal domnului Becali. Este o zi cat se poate de vesela pentru adversarii politici ai PNL, in primul rand pentru Traian Basescu, a carui copie mai putin reusita se dovedeste a fi Antonescu.

-Intrucat sunt un simplu membru PNL, am privit desfasurarea evenimentelor de azi la televizor. Am avut senzatia dezagreabila ca Antonescu se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL, fiindca ca a decapita cea mai puternica filiala din tara si a-l inscrie in partid pe Becali e un serviciu din care nu pot beneficia decat Basescu si adversarii politici. Din pacate, ranchiunile personale si interesele politicianiste meschine ale lui Antonescu au lovit din nou, inainte de o batalie politica importanta.

– Actiunea de azi este motivata doar de interesele politcianiste meschine ale lui Antonescu si de ranchiunile personale.

-Cand a vorbit pe linia adevarului, atunci sau acum cand il face tradator pe Vlad Moisescu, cel pe care l-a propus candidat in sectorul 1 in anul 2008

– Regret ca un om care vorbeste atat de frumos are un caracter atat de urat. Cred ca am datoria fata de liberalii cu care sunt coleg de 23 de ani sa nu las sa ajunga la ei doar minciunile lui Antonescu si invectivele lui Becali. Domnul Antonescu ne acuza pe mine si pe colegul Vlad Moisescu de tradare in favoarea lui Basescu. Ii cer public sa-si retraga aceasta afirmatie. N-o va face pentru ca a lipsit, se pare, de la lectia de onoare. Ii amintesc ca eu, Vlad Moisescu si ceilalti colegi din aceasta organizatie am castigat cele mai multe dintre confruntarile electorale cu Basescu si PDL, chiar cand erau pe val. Domnul Antonescu le-a pierdut deocamdata pe toate. Ii amintesc ca suntem filiala care a obtinut intotdeauna cele mai bune rezultate impotriva lui Basescu si aPDL, inclusiv la recentul referendum, am fost pe primul loc la nivelul Bucurestiului

– Desigur, nu ma astept sa inteleaga ce inseamna o campanie electorala (…) un om care nu a facut niciodata nimic prin propriile puteri, ci doar impins de altii sau atarnat de altii.

-Decredibilizarea dumneavoastra in ochii romanilor nu poate fi compensata nici prin becalizarea PNL, nici prrin satisfactiile platonice pe care le obtineti rafuindu-va cu indezirabilii din partid. (…) Eu, Vlad Moisescu si ceilalti colegi ne vom implica in campanie pentru ca avem convingerea ca trebuie sa castigam aceste alegeri impreuna cu aliatii PSD, pentru Romania si pentru romani. Avem candidati valorosi, Tariceanu, Corlatean, Orban si ceilalti care merita sa reprezinte sectorul 1. Daca merita si domnul Becali, asta ati decis-o deja dumneavoastra, domnule Antonescu. Va fi o onoare pentru mine sa sustin candidatii USL din sectorul 1, sa ma implic si sa contribui la victoria USL in aceste alegeri.

(foto: pnl.ro)

Vlad Moisescu: Vorbim de oi si de Gigi Becali in loc sa vorbim de locuri de munca

– Nu m-am nascut presedinte de filiala, sunt membri in PNL din 1990, am inceput activitatea politica lipind afise. Am ajuns sa conduc 11 ani cea mai puternica filiala. Nu am vanat functii guvernamentale sau de partid.. Nu ma afecteaza neaparat personal decizia de astazi, decat in masura in care afecteaza PNL. Ma tem ca decizia de astazi nu e buna pentru noi din perspectiva bataliei dure care ne asteapta. In loc sa ne concentram asupra ofertei USL pentru romani, ne ocupam cu razboaie politicianiste si rafuieli interne. Le promitem romanilor ca suntem oamenii care ii unesc, nu care ii dezbina, dar dezbinam cel mai vechi partid din Romania .

-Vorbim de oi si de Gigi Becali in loc sa vorbim de locuri de munca. Sper ca ne vom opri aici, ca aceste capete infierbantate din conducerea partidului care au obtinut satisfactia decapitarii filialei PNL sector 1 sa se concentreze mai mult asupra solutiilor pentru societatea romaneasca. Eu voi face ce am facut de 22 de ani: voi da jos acest costum si voi merge pe teren ca sa punem umarul la victoria candidatilor.

– Raman la datorie. (…) Ne vom face datoria fata de bucuresteni si de romani prin sustinrea candidatilor nostri si a solutiilor USL.

Ludovic Orban: Sa vorbesti de blat cu Traian Basescu la sectorul 1 este o sfidare si calomnie

– As vrea sa le spun alegatorilor care m-au votat ca, spre deosebire de Antonescu, raman credincios celor care mi-au acordat increderea in 2008, raman la dispozitia lor sa ma judece daca i-am reprezentat corect si daca merit sa ii reprezint in continuare.

-Ma simt onorat ca sunt astazi candidat alaturi de Tariceanu intr-o perioada dificila, in care conducerea PNL parca face tot ce poate sa puna bete in roate candidaturii noastre.

– Domnul Antonescu a ales sa candideze intr-un colegiu in care domiciliez eu. Votul e secret, si ca atare nu va pot spune de acum cum voi vota, dar va garantez ca voi spune cum am votat, dupa ce voi vota.

– Sa vorbesti despre blat cu Traian Basescu la sectorul 1 este o sfidare si calomnie pe care nu si-o poate imagina nimeni, cand la sectorul 1 se gaseste Tariceanu, premierul care a avut singurul puterea sa reziste cu adevarat abuzurilor dictatoriale ale lui Basescu, reusind o guvernare de exceptie in cele mai grele conditii politice. Sa vorbesti de blat cu Traian Basescu cand e vorba de Chiliman, care i-a batut pe PD-isti chiar cand erau pe val si nimeni nu ar fi dat nicio sansa PNL Bucuresti, (…) sa vorbesti de blat cu Basescu cand eu sunt deputat in acest sector mi se pare o impietate si un lucru nedrept din partea lui Antonescu fata de mine, care stie ca nu a existat batalie cu PD si Basescu in care sa nu ma fi aflat in prima linie a bataliei, expunandu-ma la toate riscurile, poate mai multe decat cele la care s-au expus alti colegi de-ai mei.

– Trebuie sa repar acest argument jenant si care il descalifica pe cel care il foloseste. Nu ma limitez sa fac campanie pentru PNL si USL in sectorul 1, voi participa si voi sprijin toti candidatii liberali, care au facut si pot face lucruri care aduc prosperitate societatii romanesti.

author avatar
Cristina Stefan
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger