AcasăNewsDe sarbatori, Viorel Moldovan a intrat cu masina in sant

De sarbatori, Viorel Moldovan a intrat cu masina in sant

Viorel Moldovan a ajuns secund la nationala dupa ce a antrenat Rapidul

Viorel Moldovan, antrenorul secund al nationalei de fotbal a Romaniei, a inceput anul 2015 cum nu se putea mai prost.

Viorel Moldovan a ajuns secund la nationala dupa ce a antrenat Rapidul

Fostul mare atacant si-a petrecut sarbatorile in Colibita, Bistrita-Nasaud, alaturi de familie si cativa prieteni.

Imediat dupa Revelion, Moldovan, vanator impatimit, a luat cu asalt una dintre padurile din apropierea localitati, incercand sa vada daca mai are abilitatile necesare pentru a vana diferite animale.

Moldovan a fost insotit in aventura de Francesca, fiica sa. La intoarcere, atacantul a pierdut controlul volanului, pe un drum inghetat, iar autoturismul Land Rover s-a oprit in sant.

Din fericire, antrenorul secund al echipei nationale si fata sa au scapat nevatamati. Ba chiar Francesca a avut puterea necesara de a spune ca „probabil am fost blestemati de un cerb”.

sursa foto: wowbiz.ro

Nu este insa prima data cand Viorel Moldovan isi face masina praf. In urma cu cateva luni, fostul atacant a provocat un alt accident in parcarea unui centru comercial din Bucuresti. Si atunci cei implicati au scapat nevatamati, dar Moldovan i-a platit victimei repararea masinii si daune morale serioase, negociate la o cafea amiabila chiar in mall-ul in a carui parcare se petrecuse accidentul.

Viorel Moldovan (42 de ani) a marcat peste 200 de goluri in meciurile jucate pentru echipele de club pe la care a trecut si 25 de goluri in 70 de selectii la echipa nationala.

author avatar
Cristi Ionita
485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger