AcasăNewsDe Paste, romanii nu mai vor la Mamaia

De Paste, romanii nu mai vor la Mamaia

litoralBulgarii au scumpit vacanțele pe final de sezon. Cât vor scoate românii din buzunar pentru un concediu all-inclusive

Statiunea Mamaia, „Perla Litoralului Romanesc”, dispare din topul preferintelor romanilor cand e vorba de vacanta de Paste.

litoral
Cu totii pe Litoralul bulgaresc

Turistii prefera litoralul bulgaresc, in detrimentul statiunilor de la noi. Este concluzia ultimului clasament intocmit de un site de turism autohton. Daca anul trecut Mamaia ocupa locul doi in top 10 preferinte, aceasta pozitie este ocupata acum de statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. De fapt, Mamaia a iesit cu totul din Top 10. Anul trecut, un roman platea 276 de lei pe o noapte de cazare in Nisipurile de aur, iar anul acesta ei sunt dispusi sa plateasca si 400 de lei pentru o noapte in statiunea bulgara, semn ca pretentiile romanilor au crescut. 41 % dintre romanii prefera hotelurile de 4 stele si numai 27% hotelurile de 3 stele. Explicatia ar fi ca romanii prefera Bulgaria pentru ca sunt mai multe hoteluri, iar oferta este variata. Acelasi sondaj ne spune ca Mamaia este, in schimb, preferata de romani pentru vacanta de 1 mai.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger