AcasăNewsDe Niro: Trump este un adevarat ratat

De Niro: Trump este un adevarat ratat

Considerat unul dintre cei mai respectati actori ai generatiei sale, castigand doua Premii Oscar pentru rolurile din „The Godfather” si „Raging Bull”, Robert de Niro se tine in continuare de capul lui Donald Trump. Actorul l-a atacat din nou pe presedintele SUA, numindu-l pe presedintele american „un adevarat ratat” si un „gangster aspirant”.

In emisiunea „The Late Show With Stephen Colbert”, De Niro, 75 de ani, a facut o alta aluzie rautacioasa la adresa presedintelui, spunand ca a incercat sa-i dea lui Donald Trump o sansa. „Asta am spus imediat dupa ce a fost ales. Dati-i o sansa. Le acord tuturor prezumtia de nevinovatie. Tipul asta s-a dovedit a fi un adevarat ratat”, a spus Robert De Niro. Actorul de la Hollywood este implicat intr-o disputa pe termen lung cu actualul locatar de la Casa Alba. Anul trecut, Robert De Niro s-a dezlantuit la premiile Tony, strigand de mai multe ori „F *** Trump”. In replica, presedintele Trump a scris pe Twitter ca actorul are un „IQ scazut”. De Niro va juca in cel mai nou film al regizorului Martin Scorsese, „The Irishman”, distribuit de platforma online Netflix. Colbert l-a intrebat pe De Niro de ce publicul este atat de indragostit de filmele cu gangsteri, facandu-l pe actor sa lanseze un alt atac la adresa lui Trump. „Oamenilor le plac lucrurile in afara legii, cu exceptia faptului ca avem acum un gangster aspirant la Casa Alba”, a spus De Niro. Actorul l-a numit pe Trump „idiot”, adaugand: „Chiar si gangsterii au morala si etica. Ei au un cod si stiu ca atunci cand isi dau cuvantul il respecta, pentru ca tot ce au este cuvantul. Tipul asta nici nu stie ce inseamna asta”, a mai spus De Niro.

author avatar
Andrei Coman
228 afisari

3 COMENTARII

  1. Se știe că, unii, la bătrînețe (labă) se tîmpesc. De Niro e un tîmpit sadea, bate cîmpii. Și mai tîmpiți sînt cei care-i popularizează tîmpeniile.

  2. Nu inteleg pe Robert. A zis Donald ca face zid cu Mexic. E in plan deja a facut planul cu arhitectii.A zis Donald ca face Sua mareata din nou? Pai e in curs. A zis Donald ca se lupta si o sa dispara statul paralel? Pai a disparut. A zis Donald ca e cel mai bun presedinte? Cred ca poate devenii. Deci Robert…. De Sf. PASTI e bine sa fii mai bun, mai intelegator,mai iubitor. Du-te ia un buchet de flori, mergi la Casa Alba dai un vin lui Donald,si zi lacrimind:Donald azi te-am iertat sunt un om nou!… si il pupi de 2 ori. Apoi pleci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger