AcasăNewsDe la schi, din Austria, Rares Bogdan boceste la capataiul Realitatii TV

De la schi, din Austria, Rares Bogdan boceste la capataiul Realitatii TV

Un mic dejun cât două pensii

Pana la urma, cele 24 de milioane de euro pe care cuplul Cozmin Gusa & Rares Bogdan le datoreaza statului nu sunt un capat de tara. Un fleac, acolo. Peste 260.000 de pensii minime. Sau mai mult. Doar vreo 1.300.000 de alocatii pentru copii. Sau si mai mult. E greu sa socotesti cu exactitate, ca si astia din Guvern le tot maresc, de nu mai stie Excelenta Sa Geniul Ardealului cat are de dat. Bai, Bogdane, cu toata iubirea ce ti-o port cand ma uit la tine, ma rog, atata cata e, sper ca nu te jignesc zicandu-ti „Excelenta”, dar in dictionare am gasit numai termeni pe care pot doar sa ti-i desenez.

In fine, nu desenatul este problema, ci faptul ca, bai, Excelento, ne iei pe toti de prosti. Inclusiv pe mine, ceea ce nu ti-as recomanda. Si zi-i si lu’ ala de langa tine, cu nume care-mi aminteste de afumatura pe care bunica-mea o fierbea in zeama de varza, ca nici lui nu-i recomand. Rugati-va sa nu vorbesc noaptea, in somn, ca nici eu nu stiu in patul cui ajung.

Golanii cu insolvente

Un mic dejun cât două pensii

E adevarat ca nu matale, Excelento ajunsa in Bucuresti printr-o greseala din mersul trenurilor, ai fi de vina ca romanii au atati copii. Dar, plictisiti sa se uite de-a-n boulea la „Jocuri de putere”, oamenii s-au pus pe f…, pe f… De facut copii e vorba, nu gandi vulgar. Deci, e vina ta. Banii pe care ii datorezi statului, alaturi de cetateanul important care raspunde la numele de Gusa chiar daca nu-i suna telefonul, ar acoperi aceasta nevoie, printre altele. La fel sta treaba si cu pensiile. Si nu e tot. Smecheria aia cu intratul in insolventa nu mai tine. Ai deja sase ani de cand practici, sa ma ierti, golania asta. Cand Teodorovici a spus ca firmelor care nu-si achita datoriile li se va pune lacatul pe afaceri, la banii astia se referea. Nicidecum asa cum rastalmaceste Gusa, ca Dragnea vrea sa va inchida postul pentru ca voi, astia de la Realitatea, sunteti singurii patrioti care ii dati intentiile peste cap si aratati cum vrea el sa scape de dosare, facand swinging cu Justitia.

SUA, District of Cotarlau

Bai, Excelenta, nu te mai victimiza aiurea, de dragul spectacolului. Nici babele violate din greseala nu se manifesta asa. Aud ca unele au zis chiar si mersi la final. Pai? Nu te mai da de ceasul mortii cu postul tau de televiziune, care, daca va fi inchis, va iesi un scandal monstru in toata lumea. Mamaa, ce-o sa fie la Bruxelles!  O sa fie un… vrei sa-ti desenez? Da’ ce-o sa fie la Washington D.C.! Care D.C. , bai, Excelenta insipida? District of Cotarlau? De ce iti imaginezi tu ca Realitatea a depasit Prutul si Tisa? Cu ce? Cu emisiunile in care Gusa, gandind picior peste picior, arata romanilor ce pantofiori si-a mai luat? Cu baletul tau pupincurist in Tinutul Sasilor, de parca descoperisesi abia atunci ca Iohannis isi are obarsia pe acolo? Cine crezi tu, Excelenta expirata de ifose, ca a auzit de Denis Rifai in SUA? Stiu ca numai ea poate intreba daca se pot preveni cutremerele, dar, la emisiunile ei, cred ca americanii ar intreba, in direct, daca o pot scoate dupa program la o cafea, si mai vedem. Mai mult, sincer, nu vad ce i-ar putea interesa.

Excelenta de Dambovita

Se inchide postul, bre, Excelenta de Manastur? Vai, ce rima era sa scap! Nu-i nimic. Nu mai emiti. Si asa poate face si Busoi economie, ca la cati bani a bagat in tine, si nu numai, isi cumpara o bucata zdravana din Ipanema, plaja de unde ii transmiteai lui Mohammad Murad sa se simta si el, cumva, daca mai vrea reclama cu nisipul ala pe care il laudai. Ca de hotel nu mai zic. Auzi, ca mi-am adus aminte? Daca tot esti in insolventa, ai reducere la hotelurile din Austria, cand mergi la schi? Pai nici Iohannis nu poate plati cat costa acolo. Pe cine vrei sa pacalesti, bai, Excelenta de Dambovita?

author avatar
Valentin Boeru
6.929 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un film original si bani online pentru tine! Avem un vis: Hollywood! Te-ai saturat de sefi? Oferta sigura si serioasa: Proiect B! Lucrezi fara stres! Bani online pe drumul spre Hollywood! Aici ai o sansa uriasa! Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Oferta exclusiva pentru invingatori! Castigi acasa la tine! Cere acum detalii mai multe la adresa de email:lory_titi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger