Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » De la BNR, la protest

De la BNR, la protest

Autor:

Adrian Vasilescu, fost consilier al guvernatorului BNR, a explicat, ieri,  prezenta sa in Piata Victoriei, la protestul de sambata.

 

vasilescu De la BNR, la protest”M-am dus sa vad cu ochii mei ce se intampla. E spiritul meu jurnalistic care m-a impins. Eu nu mai sunt de mult consilierul guvernatorului, sunt consultant. Flerul meu istoric nu m-a inselat niciodata. Am stiut precis ca nu se va intampla nimic. Experienta imi da siguranta. Inca nu stiu ce s-a intamplat vineri. Nu am stat mult in Piata, nu am fost sa protestez ci sa ma informez, din discutiile avute nu am aflat informatii relevante. Am ascultat comentarii contradictorii inainte si nu am reusit sa imi fac o opinie vineri seara. Nu m-am intalnit cu nimeni importanti. Cine e important si nu e important?” a spus Adrian Vasilescu.


3 comentarii to De la BNR, la protest

 1. CETATEANU

  “nu am fost sa protestez ci sa ma informez, din discutiile avute nu am aflat informatii relevante”
  TE CAUTA CEA CU COASA PE ACASA SI TU IN LOC SA MERGI LA MANASTIRI SAU BISERICI SA TE ROGI PENTRU A-TI IERTA DUMNEZEU PACATELE (minciunile transmise POPORULUI in numele BNR) TE-AI DUS SA TE INFORMEZI , SI CE SA FACI CU INFORMATIILE SA TI LE BAGI IN KUR, TRADATORULE DE NEAM CE ESTI.

 2. Anonymous

  Poate v-ati interesat,domnule Vasilescu,de ce bancile din Romania fac mai mare profit decat cele din patria mama! Poate ne comunicati si noua,tot in piata,la Moghioros,la Domeni,la Rahova etc,ce ati aflat.Va multumim1

  • Isus Peesdos

   Din cauza unor prosti ca tine fac bancile profit mai mare in tarisoara asta plina de saraci lenesi si lacomi pe deasupra! Ti-am raspuns?!! Bou national ce esti.. Dai vina pe Vasilescu pentru ca romanul e lenes si lacom???


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!