AcasăNewsDe cine-si ascunde averea "famiglia" ministrului Muncii, Mariana Campeanu?

De cine-si ascunde averea „famiglia” ministrului Muncii, Mariana Campeanu?

In familia ministrului Muncii Mariana Campeanu a devenit o moda ascunderea veniturilor. Fiul cel mic sustine ca nu poate divulga leafa nevestei, iar cel mare, director la RAR, nu si-a declarat niciodata agoniseala, desi e bugetar de 16 ani. Mai mult, numele acestuia apare intr-un dosar in care RAR este acuzat ca cumparat de la un consilier liberal un teren supraevaluat.

Mariana Campeanu a trecut in declaratia de avere pana si banii pe care i-a oferit copiilor sai cu titlu de imprumut

In casa ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, protectia averilor si a celor dragi functioneaza din plin. Nu doar fiul cel mic, Remus-Catalin Campeanu, consilier PNL in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si sef de cabinet la ANPC este repetent la capitolul transparenta, ci si baiatul cel mare al ministrului, Flavius Campeanu.

Numele directorului Flavius Campeanu, care nu si-a facut publica averea, apare intr-o tranzactie suspecta in urma careia un coleg de partid a incasat 1,2 milioane euro

Acesta este functionar public de 16 ani, iar in prezent detine functia de director tehnic la Registrul Auto Roman (RAR), insa niciodata nu a facut publice declaratiile de avere si de interese.

Remus Campeanu sustine ca nu a declarat veniturile sotiei sale deoarece aceasta are o clauza de confidentialitate in contract. Putea, totusi, sa scrie: „Conform fisei fiscale”. A tras insa linie

Numele lui Flavius Campeanu nu apare la rubrica declaratii de avere, insa apare intr-un scandal cu iz penal, in care RAR este suspectat ca a cumparat un teren supraevaluat, de la un consilier PNL din Giurgiu.

1,2 milioane euro pentru colegul de partid

RAR face afaceri cu firma Rom Liant Construct

Numele lui Flavius Campeanu apare intr-o tranzactie dubioasa din 2008, cand a avizat achizitionarea unui teren agricol in judetul Giurgiu. Pentru un teren de 53 de hectare estimat la 200.000 de euro, destinat amenajarii unui poligon, Registrul Auto Roman a platit…1,2 milioane euro. Vanzatorul a fost Marin Tuturescu, fost politist, actualmente jurist si consilier judetean PNL la Giurgiu. Adica acelasi partid din care fac parte fratii Campeanu si mama lor. Ieri, consilierul Tuturescu a marturisit reporterilor nostri ca nu mai are niciun leu din banii incasati de la RAR in 2008. „I-am investit pe toti. Eu am fost vanzator de buna credinta, nu inteleg de ce numele meu apare in ancheta aceasta”, a declarat Tuturescu.

Contracte cu guvernatorul Rotary

In prezent, institutia la care Flavius Campeanu este director tehnic deruleaza un contract de 6,3 milioane lei cu firma Rom Liant Construct SRL, al carei administrator, Stefan Dumitru Morar, a fost acuzat de DNA ca a dat spagi grase pentru a maslui licitatii publice.  De asemenea, RAR urmeaza sa semneze un contract de 1,7 milioane lei cu SC Compact SRL, pentru achizitionarea unor echipamente de masurare a emisiilor poluante. „National” a dezvaluit in luna iulie ca RAR a cumparat echipamente de 260.000 de euro de la aceeasi firma. Compact SRL este detinuta de Radu Popescu, guvernatorul Districtului 2241- Romania si Republica Moldova al Clubului Rotary – o organizatie secreta, formata din oameni politici, artisti si afaceristi influenti.

author avatar
Narcis Voica
3.001 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aveti grija!!!! Doamna ministru mai are o mama care are vreo 95 de ani, de ea nu scrieti nimic???

    Si mai are si ceva nepoti de vreo 5 anisori poate sunt specialisti in fonduri europene sau tranzactii imobliare.

    Si cine stie ce vecin al vreunui prieten al vreunui var al doamnei lucreaza la stat….. MAFIEEE sariti cetateni cinstiti!!!

    Hai repede scormoniti ceva, pai maine ce mai scrieti?
    Ca doar nu va apucati sa scrieti cumva de Videanu, Falca sau doamne fereste Blejnar…. Astia sunt oameni cinstiti nu ca doamna ministru si copiii ei nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger