AcasăDezvaluiriAncheteDe ce vrea Radu Stroe sa-i scoata nebuni pe sefii Politiei!

De ce vrea Radu Stroe sa-i scoata nebuni pe sefii Politiei!

Procesul de umilire a institutiei Politiei Romane continua cu metode pe care nici macar „distrugatorul” Traian Igas nu a fost in stare sa le nascoceasca.

Ministrul Radu Stroe a ajuns executantul generalilor veterani

Astfel, commando-uri de psihologi, sociologi si inspectori din aparatul central al MAI vor bantui tara, pentru a-i verifica la „mansarda” pe sefii politiei din teritoriu.

Secretarul de stat Anghel Andreescu face orice pentru a-l debarca pe chestorul Petre Toba din fruntea IGPR

Iar 16 dintre acestia, dupa cum sustin sursele noastre, vor fi gasiti vinovati de incalcarea „principiilor de  etica si deontolgie prealabila”, fiind zburati din functii. Pentru a le face loc oamenilor gruparii „Ologu”, condusa de secretarul de stat Anghel Andreescu.

A violat pisica!

Petre Toba

Impins de la spate de obsesia de a demonstra ca este un bun sef al SRI, Radu Stroe a picat in plasa intinsa de secretarul de stat Anghel „Ologu” Andreescu, umflandu-si public muschii la proprii subordonati. Astfel, desi nu au fost finalizate verificarile de rigoare, tot mai multi sefi de inspectorate judetene si alte structuri din teritoriu au inceput sa fie maziliti din functii. Iar sub pretextul pueril oferit de cazul politistei Melania Renghea, care si-a injunghiat comandantul, acuzandu-l de viol,  ministru de Interne a anuntat ca  „a rupt pisica”. Sau, dupa cum glumesc chiar oamenii din jurul sau, „a violat pisica!”. Cert este ca sute de cadre isi vor parasi birourile pentru a-i verifica pe cei din teritoriu daca nu cumva isi hartuiesc sexual colegele.

Partie pentru Tutilescu?

Insa adevarata tinta a generalului Andreescu, care se foloseste in acest scop de Radu Stroe, ramane insusi seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba.Iar pentru a-l debarca pe acesta din functia de inspector general al IGPR, Andreescu a acceptat chiar sa se faca frate cu „nemuritorul” Marian Tutilescu, promitandu-i acesta locul dorit si de Dan Alexandru Fatuloiu.

author avatar
Catalin Tache
2.738 afisari

5 COMENTARII

  1. Baronul cu epoleţi, ţinut în braţe la vârfurile MAI

    Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, comisarul Salvador Caragea ar fi ţinut în braţe la vârful ministerului şi al IGPR. “Însuşi Florin Vâlnei este revoltat că nici Duşa şi nici Tobă, care-l pupă pe botic pe acest nemernic care-i umple de bani, nu fac nimic ca să-l schimbe!”, au relatat surse din cadrul IPJ Gorj.

    –––-
    Speriat

    Caragea a mobilizat mascaţii şi jandarmii să înăbuşe protestul poliţiştilor

    Nemulţumirea faţă de inspectorul-şef al IPJ Gorj este generalizată în rândul poliţiştilor. Vinerea trecută, peste 100 de cadre, mai ales ofiţeri, au vrut să protesteze în faţa sediului inspectoratului. Caragea a aflat şi a mobilizat forţe de ordine impresionante pentru a-i intimida pe manifestanţi. Şeful Corpului Naţional al Poliţiştilor Gorj, ofiţerul Daniel Crăciun, a afirmat că, într-adevăr, s-a blocat parcarea din faţa sediului inspectoratului, iar inspectorul-şef şi-a trimis oameni în oraş să vadă unde sunt poliţiştii şi dacă se întâlnesc. “Vreau să vă spun că, la nivelul IPJ Gorj, toată lumea este nemulţumită. Din păcate, sunt puţini cei care au curajul să iasă în faţă şi să lupte deschis! Mulţi aşteaptă să se întâmple ceva, dar, din păcate, până acum nu s-a mişcat nimic în acest sens”, a afirmat Daniel Crăciun.
    Preşedintele CNP Gorj este autorul unor memorii către ministrul Administraţiei şi Internelor. “Din păcate, aceste memorii au rămas fără răspuns. Corpul de Control al ministrului şi-a făcut treaba foarte bine, dar, la fel, din păcate, nici ceea ce au constatat dumnealor nu pare să fi stârnit reacţiile care ar fi trebuit din partea şefilor mari”, a mai afirmat Daniel Crăciun.
    Protestul poliţiştilor nu a mai avut loc, la Gorj deplasându-se liderul de sindicat al poliţiştilor Florin Vâlnei (SedLex), care le-a transmis oamenilor că este mai bine să renunţe.

  2. Radu Stroe e un SENIL nu stie pe unde se afla. OLOGU gandeste cu bicepsii uraste politia si adora jandarmeria – vezi CV-ul lui. TUTILESCU este unul din principali gropari ai Politiei Romane si SUSTINATORUL unor mafii. Degringolada din MAI si Politie este si va fi mai mare decat pe timpul analfabetului IGAS. Dupa cat de „primitiv” este gestionata criza din MAI vor avea loc „multe imprevizibile”.

  3. Generalii astia care au dus politia de rapa, nu s-ar putea orienta spre M.Ap.N ?Tutilescu a avut target intrarea in shengen.Am intrat ? Nu.Atunci.aut.Andreescu s-pensionat, a luat miliarde lei compensatorii,acum s-a reactivat A dat inapoi salariile compensatorii ?Nu.Performata ….. se vede(la Olt,Calarasi Dolj etc).Vine marea valoare Fatuloiu cu bube cat bolnavii de lepra.Nu este bun Toba ?De ce ?.Daca testarile psihologice ,discutiile cu oamenii sunt corecte, vor fi surprize mari.

  4. sa va aplecati atentia si asupra politiei gorjene care este condusa de un plutonier bine numit de presa ,,golan cu epoleti,, caragea care a privatizat politiaa din gorj si o foloseste in interesul sau personal pt a stringe bani si a se mentine in functie.desii in 2012 corpul de control al MAI a propus schimbarea BARONULUI CU EPOLETI din functie pt numeroasele sale abuzuri totusi ministrul igas si apoi berca i au aplicat contra cost un avertisment spre dezamagirea politistilor care au fost in audiente cu zecile la MAI si au iesit in strada pt a si apara demintatea si onoarea calcata in picioare de acest tablagiu

  5. Nu Stroie vrea sa-i scoata nebuni pe sefii politiei.Toti sefii, nu numai ai politiei, au luat exemplul marelui Comandat Basanescu, are el amante?are, Are el avere de miliarde furate?are, are el mafie statala?are, pai de ce nu ar avea si sefii politiei, jandarmeriei, procuraturii etc. la fel?, cei care nu au inca, la exemplul stapanului lor, isi vor face, pe plan local, numai sa nu iasa ca la Neamt cu bombe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger