AcasăNewsAntonescu vrea demiterea conducerii PNL sector 1. Tariceanu, scos de pe listele...

Antonescu vrea demiterea conducerii PNL sector 1. Tariceanu, scos de pe listele pentru parlamentare?

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a propus, vineri, schimbarea intregii conduceri a organizatiei PNL sector 1, dupa ce liderii filialei s-ar fi opus venirii in partid a lui Gigi Becali. Mai mult, potrivit unor surse, Tariceanu ar putea fi scos de pe listele pentru alegerile parlamentare.

Antonescu a solicitat, in sedinta Biroului Politic Central al PNL, demiterea lui Vlad Moisescu, seful filialei sector 1 si a intregii conduceri a organizatiei, unul dintre motive fiind acela ca s-ar fi opus trecerii lui Becali la PNL, potrivit rtv.net.

Propunerea liderului Partidului National Liberal a fost aprobata de Biroul Politic si urmeaza sa fie supusa votului Consiliului National Executiv. Interimatul la sefia filialei sector 1 ar urma sa fie asigurat de Eugen Nicolaescu, cel care a devenit liderul PNL Bucuresti, dupa inlocuirea lui Andrei Chiliman din fruntea organizatiei.

Tariceanu ar putea fi scos de pe listele pentru parlamentare

Conflictul de la varful PNL pare sa se inteteasca de la o ora la alta. Potrivit unor surse, Calin Popescu Tariceanu, care si-a manifestat deschis nemultumirea fata de primirea in partid a lui Becali, ar urma sa fie scos de pe listele pentru alegerile parlamentare.

Gigi Becali si-a depus in aceasta dimineata adeziunea la PNL, urmand sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie din partea USL, intr-un colegiu din sectorul 6.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger