AcasăNewsDe ce tace UE? De ce au amutit ambasadele?

De ce tace UE? De ce au amutit ambasadele?

Comisia Europeana a condamnat doar agresiunile atribuite fortelor de ordine din Romania impotriva jurnalistilor. De popor ii doare in fund

Parca nici n-a existat un vineri, 10 august, atat de absenta e reactia Occidentului la evenimentele din Romania ultimelor zile. A fost haos pe strazile Capitalei, s-au incalcat drepturile fundamentale ale omului care vrea sa arunce borduri si garduri in jandarmii neobedienti, dar la vest de Arad n-a protestat nimeni, ambasadele altadata atat de tupeiste acum au zavorat portile si au dat liber intregului personal. Nici pe la Bruxelles n-a fost cine stie ce zarva, ca si cum UE ar considera cat se poate de legitima interventia fortelor de ordine.

Comisia Europeana a condamnat doar agresiunile atribuite fortelor de ordine din Romania impotriva jurnalistilor De popor ii doare in fund

Candva un bastion al liberei exprimari, Uniunea Europeana transmite un mesaj cat se poate de clar prin tacerea imbratisata. Nu incurajeaza loviturile de stat, actele huliganice, lichelismul politic. Asa-i ca suna tare frumos? E primul gand care imi trece prin minte, desi sunt convins ca s-a nascut din incestuoasa relatie naivitate-candoare. Nicidecum, de unde, alte interese sunt la mijloc de au amutit brusc marile ambasade, prin ale caror curti erau, pana mai ieri, cozi cu liste de asteptare la lustruit balustradele si lins clantele!

EU flags European Parliament Strasbourg

Interesul poarta fesul

Mai tineti minte stirile care anuntau ferme luari de pozitie din partea unor ambasade pe diverse chestiuni legate de activitatea parlamentara a grupului PSD-ALDE? Una, doua, Romania era ba urecheata pentru ordonantele de urgenta, ba amenintata cu declansarea unor proceduri de infringement la nivel european, ce mai tura-vura, un continuu na-na la fundul gol aplicat Guvernului prins cu pantalonii in vine. Care cum se trezea dimineata, fie ca era ambasador, consilier de rang inferior, cred ca pana si portarul sau soferul de pe la orisice misiune diplomatica, lua de perciuni Romania si-i aplica o scatoalca de „buna dimineata”, ca n-are sapca pe stanga.

Dintr-o data, liniste dinspre Baneasa, la fel pe Nordului, Primaverii, Roma etc. Cand eram mic, stiam ca-ti taie popa limba daca vorbesti prostii, dar la astia alta trebuie sa fie explicatia pentru tihna din ultimele zile. Si nu poate fi vorba decat de interesele Occidentului in raport cu starea de spirit existenta in Romania. Europa cu mai multe viteze are nevoie si de o groapa de gunoi, si de un bau-bau pentru zvacnirile mocnite ale propriilor #rezistenti, nu vede cu ochi buni politica de marire a salariilor si pensiilor, tupeul de a impune taxe si impozite pe hidrocarburile din Marea Neagra cade greu la stomacul UE. Pai, cum sa aiba putere de cumparare si romanul asta de-l platim pentru muncile pe care n-avem noi chef sa le facem, se intreaba intre ei smecherii de fac si desfac prin marile cancelarii?!

Iata de ce cred cu tarie ca pastrarea unui climat de tensiune sociala ridicata si dihonia bagata intre romani e tot ce-si doreste UE, pentru care masa bogatilor are doar firimituri in dreptul farfurieri tricolore.

author avatar
Nicholas Cezar
2.658 afisari

5 COMENTARII

  1. Realist,corect articolul,insa trebuiau adaugate si ultimele atacuri ale stapanilor coloniei la viata locuitorilor de aici.Dupa asa zisa pesta porcina africana=identica gripelor aviare din mai multi ani,vor sa ne introduca si pesta ovina.Totul pentru ca romanii sa nu mai creasca animale in ograda,sa ramana producatorii stapanilor coloniei de unde sa importam la greu si profitul lor sa creasca pana la ceruri.

  2. INTRUCAT DOSARELE LOVITURII DE STAT SI A MINERIADELOR ZAC LA PARCHETUL MILITAR DE PESTE 25 DE ANI „Dosarul MITINGULUI din 10 august 2018” trebuie solutionat de catre TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA.

    • Imediat in 20 45, peste 25 de ani sa terminam cu dosarele revolutiei, ar fi banal sa termini 10 august inainte de 22 decembrie.

  3. ACTUALA ASA ZISA CLASA POLITICA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA , care a distrus ROMANIA in numele tranzitiei catre democratie, TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI , iar mafiotii precum MIRCEA PASCU, PARLAMENTARU MITRALIERA , DREAKNEA, OPRISAN, BADALAU, NORICA NICOLAE, OLPUTA VASILESCU, CIORDACHE, AUTO NICOLAE, ZGUBILITICU NICOLICEA, PROSTITUATUL TARICEANU, NIMFOMANA FIEREA, MARINELII PANDELI SI BASE, ETC TREBUIE CERCETATI PENTRU NENOROCIRILE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI SI SA LISE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL PATRULEA NEAM. ACELASI PROCEDURI SA LI SE APLICE SI CELOR DIN JUSTITIE, POLITIE, SERVICII SECRET ETC , CARE AU APARAT SI FAVORIZAT HOTIA SI CLEPTOMANIA IN ROMANIA SI NU AU PROMOVAT MERITOECRATIA. Drept urmare pentru a salva TARA de la pieire SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE TOTALE GENERALE (parlamentare nationale si pt parlamentul europen, locale si prezidentiele ).

  4. BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA.
    De ce si CUM s-a ajuns aici?
    Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…???
    Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro.
    Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala.
    I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi.
    De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman.
    Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
    Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
    UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger