AcasăNewsDe ce nu este eliberat Gigi Becali? "Nu are voie sa fie...

De ce nu este eliberat Gigi Becali? „Nu are voie sa fie mai presus decat ceilalti incarcerati”

Incarcerat de circa 10 luni, Gigi Becali este afectat de probleme grave de sanatate si a facut mai multe cereri de a fi eliberat temporar pentru a se putea opera in strainatate.

Durerile de spate ii dau mari batai de cap, Becali fiind transportat de mai multe ori la Spitalul Judetean Constanta din cauza semiparaliziilor care s-au instalat la nivelul membrelor superioare si inferioare.

Conform fanatik.ro, magistratii si-au dat acceptul ca Becali sa fie operat la spate, dar sustin ca aceasta interventie chirurgicala trebuie sa aiba loc in spitalele sistemului penitenciar, sub supraveghere permanenta a fortelor de ordine.

Nemultumit, Becali a facut o noua cerere pentru a fi eliberat si a se putea opera in strainatate. Desi afaceristul inca asteapta rezultatul final al demersurilor sale, magistratii sunt decisi sa nu-l lase pe acesta in libertate pe motiv ca „nu are voie sa fie mai presus decat ceilalti incarcerati”.

Magistratii sustin ca „petentul nu se afla in situatia de a alege, fara restrictii, o clinica situata in afara granitelor statului, avand obligatia de a se supune exigentelor normelor carcerale stabilite prin lege”.

In schimb, conform sursei amintite, Maria Vasii, una dintre reprezentantele lui Gigi Becali, este de parere ca „i s-a respins cererea ca nu cumva sa beneficieze de un drept de care nu ar beneficia celelalte persoane condamnate”.

author avatar
Cristi Ionita
915 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger