AcasăNewsDe ce n-a apucat Udrea sa mearga la master, de-a ajuns sa...

De ce n-a apucat Udrea sa mearga la master, de-a ajuns sa fie exmatriculata

Daca tot s-a aflat ca a fost exmatriculata de la masterul pe care planuia sa il urmeze, de vreme ce s-a inscris, in toamna anului 2016, pe vremea cand inca era deputat, la UBB Cluj, Elena Udrea a si oferit o explicatie pentru care s-a ajuns la aceasta situatie.

Reactionand la informatia care s-a raspandit cu destula repeziciune in prima parte a acestei zile, aceea ca fostul ministru a fost exmatriculat de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii „Babes Bolyai” din Cluj, unde se inscrisese pentru a face un master de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, pe motiv ca nu a mers sa-si dea examenele, Udrea a invocat faptul ca termenele din dosarele pe care le are in instanta ii ocupa mai tot timpul, facandu-i imposibil sa se mai dedice si cursurilor. Dar subliniaza ca nu renunta la acest proiect.

Imi pare rau ca nu am reusit sa termin acum cursurile de master, pentru ca pur si simplu nu am timpul necesar si mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada.. Eu am ales sa fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinta mea este chiar sa cercetez, sa aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii “doctoratele”. Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanta, acum am trei!!!!!!, am cate 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de citit, aparari de pregatit…aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale… Dupa ce se va termina, voi relua cu siguranta cursurile. Pana atunci, raman aceeasi practicanta religioasa si la fel de interesata de credinta si influentele credintei asupra vietii noastre”, a transmis, printre altele, Elena Udrea, in urma cu scurta vreme, prin intermediul Facebook.

113 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nuti credeti ca ai pasa de Dumnezeu? Daca ai pasa nu distrugea pe chioru partidul libertatea si bugetul natiei. Ea INOPTA la Cluji nu pt examene si curs ci, ca sa-si doseasca banii cu mafia sa nu-i ia Luluta ‘munca de o viata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger