AcasăNewsDe ce il vaneaza Dan Diaconescu pe Vanghelie

De ce il vaneaza Dan Diaconescu pe Vanghelie

Persona non grata in PSD, Marian Vanghelie se bucura de aprecierea politicienilor din alte formatiuni politice

Nici nu a apucat bine Victor Ponta sa dea sentinta in cazul lui Marian Vanghelie ca alte formatiuni politice au si sarit sa-i ofere „cazare” primarului de la 5.

Persona non grata in PSD, Marian Vanghelie se bucura de aprecierea politicienilor din alte formatiuni politice

Dupa ce liderii PSD, care si-au tras ani la randul foloasele de pe urma lui Vanghelie, au decis ca acesta nu mai este la inaltimea partidului, alti politicieni si-au exprimat dorinta de a-l avea alaturi pe edilul sectorului 5. Potrivit unor surse social-democrate prima oferta se pare ca ar fi venit de la Dan Diaconescu si ar fi vizat, in prima faza, sprijin reciproc pentru localele din 2012.

De asemenea, patronul OTV ar fi vrut ca impreuna cu Marian Vanghelie sa puna Partidul Poporului pe picioare. Dupa Diaconescu, Marian Sarbu a deschis si el poarta UNPR pentru  ex-liderul PSD Bucuresti, considerand ca acesta este un autentic om de stanga. Om de stanga, despre care Cozmin Gusa (fost membru PSD) sustine ca a fost mazilit cu acordul baronilor partidului care au incercat sa genereze un eveniment intern „care sa acopere faptele lor”.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger