AcasăNewsDe ce a tinut Andreea Marin sa se pozeze fara machiaj

De ce a tinut Andreea Marin sa se pozeze fara machiaj

Cinci pomi exotici au blocat-o pe Andreea Marin sa intre in tara

A ales un instantaneu in care apare inainte de a-i fi aplicate pe chip produsele de machiaj care, din cate se vede, o inconjoara.  Andreea Marin le-a explicat apoi celor care o admira si de ce a facut acest lucru.

Mesajul pe care a dorit sa-l transmita vedeta in varsta de 42 de ani e cat se oate de simplu. „Prin aceasta postare va reamintesc faptul ca privirile noastre aruncate in oglinda in zori de zi ne arata pe noi insine, asa cum suntem si asa cum ar trebui sa ne iubim. (…) Nu uitati cine sunteti in spatele mastii si cine va iubeste asa cum sunteti in zori de zi”, le-a transmis vedeta TV celor care ii urmaresc contul de Facebook, pe care a si urcat poza respectiva.

Practic, jurata de la „Uite cine danseaza!” a raspuns unei „provocari” lansate de cantareata Corina, ce presupune, practic, dezvaluirea frumusetii femeilor fara apanajul machiajului. In chip de raspuns, Amalia Enache, cat si Ileana Badiu sau solista Nicole Cherry au postat astfel de fotografii in care apar fara farduri sau ruj sau alte trucuri de infrumusetare.

„Frumusetea nu e despre a avea o fata frumoasa, #CuFiltru, #makeup, ci e despre a avea o minte frumoasa, o inima frumoasa, un suflet frumos si diferenta frumoasa. Asa sunt cea mai frumoasa: #NoFilter, #NoMakeup, diferita, pur si simplu eu”, transmitea Corina, in urma cu cateva zile.

sursa foto: Andreea Marin/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger