AcasăNewsDe acum, Florentin Pandele poate fi exclus din PSD si din motive...

De acum, Florentin Pandele poate fi exclus din PSD si din motive casnice! Gabi Firea e noua sefa de la Ilfov

Senatorul PSD Gabriela Firea il inlocuieste pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, la conducerea PSD Ilfov.  Social-democrata va asigura interimatul pana la organizarea alegerilor in cadrul filialei.

Novice intr-ale politicii, Gabriela Firea a depasit performantele sotului Florentin Pandele (foto jos)

In patru luni de cand s-a inscris in PSD, Gabriela Firea, sotia primarului din Voluntari, Florentin Pandele, a avut o evolutie spectaculoasa. A castigat un mandat de senator si, mai nou, a fost mandatata de  Biroul Permanent National sa conduca una dintre organizatiile puternice al partidului – PSD Ilfov.

Florentin Pandele

Oficial, schimbarea s-ar fi facut la cererea lui Negoita, insa surse din cadul filialei sustin ca primarul a fost constrans sa renunte la aceasta functie. Interesant este ca, odata cu preluarea acestei sarcini, ”Albinuta” devine sefa pe linie de partid a sotului Florentin Pandele. Prin urmare, Pandele trebuie sa fie cuminte, sa duca gunoiul si sa spele vasele, pentru ca altfel risca sa fie propus spre excludere.

author avatar
Adelina Ionicel
1.109 afisari

1 COMENTARIU

  1. cariera si-o plateste in natura , asa e albinutza . Deja a incercat si ea canapeaua lui Crin Cacarau.Dragnea e mester mare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger