AcasăNewsDavid Beckham a incasat 71.000 de lire sterline pe zi!

David Beckham a incasat 71.000 de lire sterline pe zi!

Fostul fotbalist-vedeta trage la bani precum mustele la, sa zicem, miere: in fiecare zi din acest an, David a castigat nu mai putin de 71.000 de lire sterline, adica 87.500 de dolari, practic, fara sa faca mare lucru. Oricum, “cel mai recent raport financiar al lui este uluitor”(The Sun).

Banetul adunat se datoreaza profitului de 8,6 milioane de lire sterline pe care l-a realizat noua sa companie, Seven Global LLP, in doar sapte luni de activitate.

La care se adauga alte 3,8 milioane de lire sterline(4,6 milioane de dolari), o ingrosare a conturilor personale datorita altor doua companii aflate in proprietatea sa: DB Ventures si Global Brands Group Holding Limited, plus colaborari cu brandul H&M.

Mai mult, David Beckham este grijuliu si cu drepturile de autor asupra numelui si imaginii sale, care valoreaza 11,4 milioane de lire sterline, 14 milioane de dolari, exact.

“Desi s-a retras de mult timp din fotbal, imperiul lui David continua sa creasca. Este un om de afaceri competent si se inconjoara de oameni deschisi, care ii seamana. Cel mai recent raport financiar al lui este uluitor, dar asta nu este cu adevarat o surpriza”, mai spun jurnalistii britanici.

author avatar
Bogdan Borcea
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger