AcasăNewsDatoria SUA a ajuns la 40 de trilioane de dolari!

Datoria SUA a ajuns la 40 de trilioane de dolari!

Contor. „Ceasul” datoriei SUA indica peste 15.153 de miliarde USD

Datoria de stat a SUA a ajuns la 15.000 de miliarde (15 trilioane) de dolari. Oamenii de afaceri sunt insa de parere ca, impreuna cu restantele din zona privata, datoria SUA ajunge la 40 de trilioane de dolari.

Contor. „Ceasul” datoriei SUA indica peste 15.153 de miliarde USD

Seful companiei Glencore, Simon Murray, a declarat recent ca, desi americanii se bucura ca somajul in SUA a scazut de la 9,4% la 8,4%, procentul somerilor in randul tinerilor este de 20%. In plus, preturile sunt in crestere, chiriile, la fel, iar tot mai multi americani au ajuns sa locuiasca in orase de corturi, deoarece au ramas fara locuinte din cauza datoriilor la banci. Murray sustine ca, desi statul datoreaza „numai” 15 trilioane de dolari, restantele in domeniul privat ridica datoria SUA la uriasa suma de 40 de trilioane (40.000 de miliarde) de dolari.

author avatar
Arpad Dobre
234 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce timpenie !Statul american nu are bani,dar bancile si corporatiile au.Sa stea in corturi ca le-a mirosit urit comunismul…Si l-au distrus din toate tarile planetei(de frica !).Exceptie cuba,china, coreea si vietnam.Dar nici acolo nu va mai rezista mult.De frica extinderii comunismului mai primeau si cei ce munceau cite ceva.Acum ,cind au rezolvat teama de comunism au pus piciorul pe oamenii de rind aproape ca-n sclavagism.Si baga si propaganda masiv(criza financiara,nu munciti ca chinezii si asiaticii,banii ne trebuiesc pt. razboaiele cu musulmanii,etc)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger