AcasăNewsDarius Valcov s-a inscris in PSD si candideaza din partea USL pentru...

Darius Valcov s-a inscris in PSD si candideaza din partea USL pentru un nou mandat de primar

Fostul primar al orasului Slatina, Darius Valcov, a anuntat, luni, ca s-a inscris in PSD si ca va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Valcov, care a demisionat saptamana trecuta din PDL, pierzand astfel functia de edil al municipiului Slatina, a anuntat ca a trecut in randul social-democratilor intr-o conferinta de presa la care a participat si liderul PSD, Victor Ponta.

„M-am apropiat de PSD pentru ca fac parte din aceeasi generatie din care face parte si Victor Ponta, o generatie care trebuie sa inceapa, de la alegerile locale, sa isi spuna cuvantul. Ma alatur acestei echipe castigatoare a USL. Am mari sperante ca la Olt si la Slatina victoria USL va fi cea mai rasunatoare din tara. Motivatia pentru sosirea mea in PSD este modul in care membrii de la centru ai PDL au inteles sa se comporte cu cetatenii acestui judet”, a spus Darius Valcov.

Pe 27 martie, Valcov facea public faptul ca a demisionat din functia de presedinte al PDL Olt, demers ce a dus la pierderea mandatului de primar. Pana la alegerile din 10 iunie, orasul Slatina va fi administrat de catre unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

718 afisari

3 COMENTARII

  1. Rusine, rusine, de 3 ori rusine tuturor celor care umbla dintr-un partid in atul doar dupa foloase proprii.

    Sa nu ne mai impuie capul fostul dom` primar cu realizarile personale, pentru ca de fapt asta era serviciul dumnealui, sa coordoneze proiecte si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea orasului. Nu a facut nimic din banii personali… Atunci abia era o realizare personala…

    Si eu am atributii de serviciu pe care le indeplinesc cat pot de bine si nu imi ridica nimeni o statuie pentru asta.

    Cand serviciul dumnealui o fi de alta natura si totusi s-a zbate sa faca ceva pentru oras, voi spune: Jos, palaria, d-le Valcov!

    Dar pana atunci, domnule Valcov, toti avem un serviciu cum aveati si dumneavoastra, toti muncim si nu ne afisam cun rezultatele muncii noastre peste tot. DACA SUNT REZIULTATE, OAMENII LE VAD SAU LE SIMT! Nu e cazul sa va laudati!

    Si inca o data RUSINE pentru ca puneti elevii din liceee sa va sustina, pe motivul ca le-ati renovat scolile!!! Pai e ceva iesit din comun, ceea ce ati facut, domnule Valcov? Nu era ceva normal si de asteptat sa faceti, sau vi se pare ca renovarea unei scoli e de domeniul fantasticului?

    Rusine!

  2. AM CREZUT CA ESTE UN OM SI UN POLITICICAN DEOSEBIT DAR ,NE-AM INSELAT-
    ACUM SANTEM SIGURI CA MERITA O SOTIE CA LAVINIA SANDRU-
    SLATINA ESTE CU ADEVARAT MAI FRUMOASA DAR CU ACEASI BANI FACEAI BUCURESCTIUL FRUMOS NU SLATINA CARE ARE 3 STRAZI MAI MARI–
    COSTURILE SANT HALUCINANTE UNELE DE 100 DE ORI MAI MARI –
    PACAT !!!!!!!!
    SA-TI DAI MANA CU DUSMANUL???????????
    ASTA NU SE POATE –-
    CANDIDAI INDEPENDENT SI ERA ALTCEVA
    DAR SA-TI DAI MANA CU PARTIDUL CARE A VANDUT TARA ASTA PE NIMIC ESTE PREA DE TOT

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger