Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Danilet se viseaza in cartile de istorie, de mana cu Macovei

Danilet se viseaza in cartile de istorie, de mana cu Macovei

Autor:

Scandalul SIPA l-a inspirat pe Cristi Danilet sa propuna includerea Monicai Macovei in cartile de istorie. Nu singura, ci impreuna cu echipa ei – din care si Danilet a facut parte.

 

Monica Macovei vrea să ELIMINE orele de RELIGIE din şcoli. ATAC DUR la adresa bisericii ortodoxe 667x500 Danilet se viseaza in cartile de istorie, de mana cu Macovei

Monica Macovei nu stie ce ar avantaja-o: recunoasterea istorica sau un grup statuar cu ea si Danilet

Subtilizarea informatiilor din sigilata arhiva SIPA nu pare sa-l preocupe prea tare pe judecatorul Cristi Danilet – care oricum se opune desecretizarii documentelor si prefera ”topirea” lor pe motiv ca ”privesc aspecte profesionale si de viata privata a angajatilor din sistemul de justitie”. In schimb, chiar daca sunt indicii serioase ca arhiva SIPA a facut victime si dupa sigilarea ei in 2006, Danilet viseaza la ziua in care Monica Macovei va intra in istorie (cu el de-a dreapta sau de-a stanga ei) pentru meritul de a fi desfiintat SIPA si reformat Justitia. cristian danilet 1 720x480 Danilet se viseaza in cartile de istorie, de mana cu Macovei”Sunt convins ca Pasul 4 va fi trecerea in cartile de istorie a reformei justitiei a ministrului Monica Macovei si echipei ei, caci sunt cei care au avut curajul sa desfiinteze acest serviciu, sa concedieze ofiterii si subofiterii de informatii, sa sigileze Arhiva”, a scris Danilet pe Facebook. Rau n-ar fi nici ca Macovei sa o inlocuiasca pe dona legata la ochi care imparte dreptatea in Romania iar pajul Danilet sa tina sabia in timp ce doamna este preocupata cu inclinarea balantei catre cei pe care ii considera drepti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!