AcasăNewsDaniel Savu (PSD): 5 parlamentari din Prahova ai Puterii vor vota motiunea

Daniel Savu (PSD): 5 parlamentari din Prahova ai Puterii vor vota motiunea

Senatorul PSD Daniel Savu sustine ca cinci parlamentari, membri ai arcului guvernamental, vor vota motiunea de cenzura depusa de USL.

„Pot spune ca cinci parlamentari ai Puterii din judetul Prahova vor vota motiunea de cenzura pe care a depus-o USL. Nemultumirile acestora sunt legate de modul in care au fost tratati de Roberta Anastase in judet, dar si de lipsa de ajutor pentru cetatenii pe care ii reprezinta. In aceste conditii, tind sa cred ca motiunea noastra de cenzura va trece si va marca, astfel, un mandat scurt si rusinos al lui Mihai Razvan Ungureanu”, a declarat senatorul Daniel Savu.

In opinia senatorului PSD, „se pare ca guvernarea de taraba pe care premierul Ungureanu a practicat-o din momentul in care a fost numit de Traian Basescu a nemultumit nu doar cetatenii si parlamentarii Opozitiei, ci si pe cei ai Puterii”, fapt calificat drept „un semn important ca Executivul trebuie sa plece”.

Liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, Mircea Dusa, a depus miercuri, in numele Opozitiei, motiunea de cenzura cu titlul „Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, la Cabinetul presedintelui acestui for legislativ.

author avatar
Ciprian Purice
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger