AcasăDezvaluiriAncheteDaniel Morar, pregatit pentru linsajul mediatic!

Daniel Morar, pregatit pentru linsajul mediatic!

Timpul trece si lucrurile nu par deloc lamurite in ceea ce priveste soarta Justitiei. Pentru a carei independenta se jura ca se bat toate taberele politice implicate in acest adevarat razboi pe viata si pe moarte.

Lui Daniel Morar i se pregateste ceva

Iar cum, mai nou, invinsii se duc direct la puscarie, miza preluarii controlului parchetelor, instantelor de judecata si, mai ales, a temutei DNA, a crescut simtitor. Astfel ca si „munitia” folosita pentru anihilarea adversarilor este tot mai performanta. Iar daca pana acum Daniel Morar a dat lovitura dupa lovitura, prin impunerea propriilor oameni in functii cheie din Directia Nationala Anticoruptie, dar si alte institutii, de aceasta data se pregateste o „vendetta” care ar putea rasturna spectaculos situatia.

Intors din drum

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Daniel Morar are asigurat un important post de procuror intr-o viitoare „DNA” europeana, care se va infiinta in acest an la initiativa presedintelui UE. Mai mult, se pare ca Jose Manuel Barosso il are in vedere pe actualul procuror general interimar al Romaniei chiar pentru o functie de conducere a noului organism international. Numai ca, desi isi doreste atat de mult sa ajunga inalt procuror la Bruxelles, Morar ar putea fi intors din drum pe ultima suta de metri. Si asta pentru ca numele sau, dupa cum sustin sursele noastre, s-ar regasi in trei dosare instrumentate, bineinteles, de o alta structura decat loiala DNA.

Discreditare sigura

De mentionat ca, din informatiile intrate in posesia noastra, momentan Morar nu are calitatea nici de inculpat, dar nici de martor. Practic, este tinut in stand-by de „colegii” care ar fi interceptat niste suspecti invocand in sprijinul lor numele „parintelui” DNA. Situatie in care totul ramane la latitudinea anchetatorilor. Care pot considera nesemnificativ acest amanunt, catalogand totul drept o cacealma. Dar este suficienta scaparea „pe surse” a unor fragmente din respectivele stenograme, pentru a se isca un tambalau mediatic fara precedent, care ar discredita imaginea lui Morar de lider al luptei anticoruptie. De asemenea, interesant este si ca inca nu se stie sigur de unde ar putea fi aruncata „bomba”. O prima varianta este ca linsajul mediatic a fost comandat din partea victimelor useliste, care vor acum razbunare si cer insistent capul lui Morar. Lucru pe care l-ar si obtine, implicarea sa in stenogramele unor interceptari facute intr-o ancheta de trafic de influenta facandu-i tandari imaginea de lider al luptei anticoruptie. Insa „agatarea” acestuia in cele trei dosare ar putea veni si din partea  sustinatorilor Palatului Cotroceni, care nu vad un alt inlocuitor la fel de performant pentru Daniel Morar. Si cum nu au gasit alt mijloc de a-l face sa renunte la postul din Bruxelles, ii arata astfel „pisica”, pentru a-l convinge sa se mai impovareze cu un nou mandat de procuror sef.

author avatar
Catalin Tache
2.263 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger