Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daniel Dragomir a ajuns la Comisia SRI: Astazi vom vorbi despre doua lucruri importante

Daniel Dragomir a ajuns la Comisia SRI: Astazi vom vorbi despre doua lucruri importante

Autor:

Invitat la Comisie, dupa recentele dezvaluiri facute –in cateva randuri-  la TV, Daniel Dragomir s-a prezentat marti dupa-amiaza in sala de sedinte in care se aflau senatorii si deputatii din cadrul forului parlamentar care se ocupa cu controlul a activitatii SRI, decis sa vorbeasca despre “doua lucruri importante”.

 

aud Daniel Dragomir a ajuns la Comisia SRI: Astazi vom vorbi despre doua lucruri importanteCel putin asta a anuntat Daniel Dragomir inainte de a intra in respectiva sala, cu putine minute dupa ora 16.30, ora anuntata pentur inceperea audierilor. “”Astazi vom vorbi despre doua lucruri importante. In primul rand despre incalcarea legii si despre utilizarea mandatelor de siguranta nationala in mod ilegal in dosarele de coruptie. In al doilea rand, despre culoarele Justitiei”, a anuntat fostul colonel SRI, Dragomir adaugand, insa, ca discutia se poate extinde in functie de intrebarile pe care membrii Comisiei i le vor adresa.

Intrebat daca a venit cu documente, Daniel Dragomir a raspuns ca s-a prezentat la aceste discutii de la Parlament “cu tot ce era necesar”.

sursa foto: captura video Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!