Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daniel Craig intra la apa pentru Omega

Daniel Craig intra la apa pentru Omega

Autor:

Interpretul legendarului James Bond si-a reluat serviciile pentru noua campanie a celebrului fabricant elvetian de ceasuri.

 

craig 1 Daniel Craig intra la apa pentru Omega

”Agentul 007” purtand la mana un Omega Seamaster Diver 300M

medalion omnega 1 Daniel Craig intra la apa pentru OmegaUneori, in viata este avantajos sa intri din cand in cand la apa. Dovada este noua campanie a fabricantului Omega pentru iconicul sau model Seamaster Diver 300M. In scena a intrat Daniel Craig, fidel imaginii agentului 007, imbracat intr-un costum impecabil, in plina imersiune intr-o piscina. Mai vechi prieten cu Omega, ca interpret al celui mai celebru spion al planetei, Craig a acceptat fara sa ezite aceasta provocare acvatica, pe punctul de a incarna agentul 007 pentru a cincea oara.

craig 2 1 Daniel Craig intra la apa pentru Omega

Antiacvatic, ceasul nu a luat apa dar starul britanic s-a murat la patru ace

craig 1 1 Daniel Craig intra la apa pentru OmegaDaniel Craig a purtat pe ecran prima data un ceas Omega in filmul Casino Royale, in 2006. Dar starul britanic era un amator de orologerie cu mult inainte de a imbraca costumul agentului 007. Angajat in mai multe cauze umanitare, Craig a acceptat sa fie imaginea noului Seamaster Diver 300M.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!