AcasăNewsDancila vrea sa vada gata 100 de kilometri de autostrada pana la...

Dancila vrea sa vada gata 100 de kilometri de autostrada pana la finalul anului: „Daca zice ca nu ii avem, pleaca acasa!”

Viorica Vasilica a hotarat sa transforme viitorul in trecut, sa vedem cand va face viceversa…

Cu aproximativ trei saptamani inainte sa schimbam fila si sa trecem in 2019, referindu-se la infrastructura rutiera si la autostrazi, premierul a avut un mesaj in special pentru urechile directorului Companiei Nationale de Autostrazi.

„Este o dorinta fireasca, am vazut ca infrastructura este principala preocupare a multora si este firesc. (…) Anul acesta noi trebuie sa terminam 100 de kilometri de autostrada. Pe 31 decembrie, seful CNAIR trebuie sa vina si sa-mi spuna: ‘avem cei 100 de kilometri de autostrada’. Daca zice ca nu ii avem, pleaca acasa. Avem un act semnat, am promis acest lucru, noi trebuie sa-l facem”, a sustinut Viorica Dancila intr-o emisiune difuzata sambata la Antena3, filmata zilele trecute, cand premierul a fost, impreuna cu ministrii, la Bruxelles, demers inclus in randul pregatirilor ce tin de preluarea, de catre Romania, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger