AcasăNewsDancila vorbind de infrastructura: "Oamenii au dreptate sa fie suparati". Cum vede...

Dancila vorbind de infrastructura: „Oamenii au dreptate sa fie suparati”. Cum vede rezolvarea: „nu facand circ”

In prima parte a zilei, sefa Guvernului a mers, alaturi de mai multi membri ai Cabinetului pe care il conduce, inclusiv ministrul Transporturilor, la un eveniment destinat industriei auto.

Si a facut referire la infrastructura Romaniei. „Ne preocupa problema cea mai arzatoare pentru industria auto: infrastructura de transport. Am modificat legislatia pentru a creste posibilitatea de a dezvolta infrastructura inclusiv prin intermediul Parteneriatului Public Privat. Vom lua si alte masuri care sa usureze si sa grabeasca acest proces. (…) Dupa atatia ani in care lucrurile au mers cu incetinitorul, Guvernul pe care il conduc a luat in piept aceasta provocare. Si vom demonstra ca se poate”, a asigurat Viorica Dancila.

„In alte guvernari au fost zero kilometri”

Sefa Guvernului a facut referire si la recentul protest de 15 minute pentru autostrazi, „#sieu”, dar a tinut sa sublinieze cate a facut partidul sau in aceasta privinta si cate nu s-au facut in guvernarile anterioare. „Oamenii au dreptate, au dreptate sa fie suparati pentru ritmul in care s-a lucrat in acest domeniu. Insa, adevarul trebuie spus pana la capat. In guvernarile PSD s-au facut peste 500 de kilometri de autostrada din cei existenti. In alte guvernari au fost zero kilometri (…) Da, este o problema esentiala pentru dezvoltarea viitoare a Romaniei, insa acest lucru nu il putem rezolva decat punand umarul la actiune, nu facand circ si declaratii politice”, a tinut sa sublinieze premierul. In schimb, dupa cum multi isi amintesc, preseidntele Iohannis a tinut sa le spuna protestatarilor „#sieu”, inainte de actiunea lor de vineri, ca le e alaturi.

143 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chemi poporul chinez. Poporul chinez face 1000 km de autostrazi pe an si iti da si restul. Poporul chinez nu fura. Cine fura din poporul chinez nu fuge in Costa Rica sau Madagascar. Ramane in China si e impuscat. Plata glontului o face familia raposatului prin banca ca impozit de stat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger