AcasăNewsDancila spune ca nu stie inca daca va merge marti la CNCD:...

Dancila spune ca nu stie inca daca va merge marti la CNCD: as vrea sa merg

Desi zilele trecute, pe fondul declaratiei facute de sefa Guvernului, si anume compararea celor care dezinformeaza la Bruxelles cu „autisti”, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat si anunta ca a decis sa o cheme cu explicatii pe Viorica Dancila pe data de 20 februarie, premierul spune ca inca nu ar avea o convocare oficiala in acest sens.

„N-am primit inca o invitatie de la CNCD. Nu stiu inca daca voi merge, as vrea sa merg. Dupa cum stiti, mi-am cerut scuze public (…), ba mai mult vineri voi avea o intalnire cu asociatiile de parinti, cu ONG-urile din domeniu, pentru a cauta solutii pentru acesti copii, si nu numai pentru cei care au aceasta problema”, a explicat premierul Dancila, luni dimineata.

Vineri, un comunicat postat pe site-ul Guvernului anunta ca premierul „isi cere scuze public pentru declaratia facuta in cadrul unei emisiuni televizate si precizeaza ca prin comparatia facuta nu a dorit sa aduca jigniri persoanelor cu tulburari din spectrul autismului”.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger