Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, sora buna cu Suzana Gadea

Dancila, sora buna cu Suzana Gadea

Autor:

Nu numai coafura ci si mentalitatea o cazeaza pe Viorica Dancila in tabara gospodinelor luate de pomana sau din greseala de la cratita.

 

Viorica Dancila 9 501x500 Dancila, sora buna cu Suzana Gadea

Prim-ministra lui Dragnea, urmasa de drept a ”divelor politice” ceausiste Alexandrina Gainuse si Suzana Gadea

Prim-ministra lui Dragnea s-a intors ”total” dezamagita din prima sa vizita efectuata la Bruxelles in noua sa calitate. Dezamagire provocata de ”imaginea externa negativa a Romaniei” si accentuata de ”intrebarile negative” care i-au fost puse in cadrul intalnirilor oficiale avute. Ca sa dreaga situatia pe viitor, Viorica Vasilica Dancila a avut o idee demna de Alexandrina Gainuse de exemplu (activista PCR sustinuta si promovata de Elena Ceausescu in functii de ministru si viceprim-ministru) sau de Susana Gadea – alta celebra a epocii ceausiste. Ba care, in plus, aducea si la coafura cu contemporana noastra Dancila. “Le-am cerut tuturor liderilor europeni ca atunci cand vor informatii sa le ceara de la Guvernul Romaniei, sa ia informatii corecte, pentru ca au existat foarte multe dezinformari si acest lucru a facut ca opinia in ceea ce priveste Romania sa fie una nepliata pe realitate”, a vorbit, fara ea, gura distinsei noastre prim-ministra ”made in Teleorman”.

Teodor Melescanu o Foto Costi Duma 720x499 Dancila, sora buna cu Suzana Gadea

Septuagenarul Teodor Melescanu a scos la pensie MAE

Altfel spus, hai sa ne intoarcem la vremurile in care singurul adevar era cel publicat in ”Scanteia” iar ”Romania pliata pe realitate” era descrisa, in alb-negru, in programele de doua ore ale TVR. Probabil ca modificarile si consecintele evenimentelor din decembrie 1989 nu au razbit pana in fundu’ provinciei din care a iesit recent madam Dancila, dar de asteptat era ca macar cei 9 spre 10 ani petrecuti in Parlamentul European sa-i fi destupat cucoanei, cat de cat macar, mintea de gospodina trimisa de Dragnea in targul occidental. Nu a fost sa fie, dupa cum se vede.

Premierita ca premierita, dar MAE ce face?

Desi confunda democratia cu autocratia, implicit pe Dragnea cu Ceausescu, adevarat este ca Dancila are dreptate atunci cand spune ca Romania are o imagine externa negativa. Imagine la care au contribuit din plin nu doar politicienii ajunsi la putere (si care dau de aproape trei decenii cu oistea-n gard) ci si romani rau-intentionati. Punct in care ajungem direct la prestatia Ministerului de Afaceri Externe – cel obligat prin lege sa contracareze orice defaimare si sa dreaga imaginea tarii ori de cate ori guvernantii o fac lata. MAE insa ori nu exista, ori reactioneaza cu viteza si energia unui septuagenear aproape octogenar – fapt normal din moment ce ministrul Teodor Melescanu mai are o luna si-si adauga in buchetul vietii cel de-al 77-lea trandafir. Varsta de care Melescanu normal este sa se bucure fiind la pensie, dar asta numai daca sustinatorul si seful sau de partid Calin Popescu Tariceanu ar realiza si el ca MAE este complet anchilozat. Aici ar putea interveni cu adevarat dezamagita Dancila, in cazul in care ar fi cu adevarat premier.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!