AcasăNewsDancila si mai multi ministri, la Cotroceni, la sedinta CSAT

Dancila si mai multi ministri, la Cotroceni, la sedinta CSAT

La Cotroceni este in plina desfasurare, la aceasta ora, o sedinta a CSAT, sub conducerea lui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila participa la sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, prima de la numirea sa in fruntea Guvernului. La intrunire participa, intre altii, si sefii Ministerelor Apararii si de Interne, respectiv Mihai Fifor si Carmen Dan, precum si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar si seful SRI, Eduard Hellvig.

Printre temele trecute pe agenda intrunirii de la Palatul Cotroceni – care a inceput in jurul orei 12 – sunt „activitatea desfasurata de catre institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale in anul 2017 si principalele obiective pentru anul 2018”, dar si „activitatea desfasurata de catre Consiliul Operativ de Securitate Cibernetica in anul 2017 si principalele obiective pentru anul 2018”, din cate anunta, zilele trecute, Presedintia, intr-un comunicat.

Ramane de vazut daca in cadrul sedintei de marti va fi adusa in discutie, insa, si chestiunea desecretizarii protocoalelor cu SRI-ul. Desi subiectul nu e trecut pe agenda, in ultimele zile au aparut atat apelul public al Vioricai Dancila, cat si cererea ministrului Justitiei, adresata procurorului general.

sursa foto: presidency.ro

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger