AcasăNewsDancila se declara "uimita" de comunicat: Presedinte sa arate stenogramele intalnirii

Dancila se declara „uimita” de comunicat: Presedinte sa arate stenogramele intalnirii

Nu doar ministrul Muncii a parut surprins de continutul comunicatului facut public dupa discutiile de la Cotroceni, ci si sefa Guvernului.

Dupa ce a fost alaturi de Lia Olguta Vasilescu, marti la pranz, la intrevederea cu presedintele Iohannis, pe tema salarizarii, dupa aplicarea Legii salarizarii bugetarilor, Dancila s-a aratat mirata de reactia de dupa intrevederea cu presedintele. „Sunt uimita de acel comunicat (…) cred ca cel mai bine ar fi ca dl. presedinte sa arate stenogramele intalnirii si atunci ne-am edifica toti (…) nu pot sa-mi permit sa spun despre cineva ca minte, dar lucrurile nu au stat cum este in comunicat”, a conchis, cu diplomatie, prim-minsitrul.

Anterior, Vasilescu spusese, la Antena 3, ca discutiile „nu prea au niciun fel de legatura cu comunicatul”.

131 afisari

2 COMENTARII

  1. Mercenarul de la sediul guvernatorului coloniei executa ordinele primite de la stapani.Vazand ca acest guvern nu mai are probleme,cum au avut cele doua de dinainte,a trecut la atac,insa aceasta agresiune este searbada si se refera la lucruri,situatii prea generale,nimic concret si la obiect.Nu-mi plac actualii guvernanti,coalitia actuala nici atat,insa nu sunt lasati sa-si indeplineasca asa zisul lor program economic cu care au castigat alegerile,mai ales stapanii coloniei dau atacuri din toate pozitiile.Un exemplu elocvent este inflatia provocata in ultimele 6 luni,cursul valutar prin care se anuleaza toate maririle de salarii.

  2. Cand considerați că v-a întocmi și va prezenta Curtea de Conturi și rapoarte despre formarea și execuția bugetului public național și formarea și execuția bugetului public de asigurări sociale ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger