AcasăNewsDancila: Salariile vor intra inainte de Paste, pensiile nu/Explicatia

Dancila: Salariile vor intra inainte de Paste, pensiile nu/Explicatia

Vesti deloc bune pentru pensionarii care sperau sa isi primeasca pensiile inaintea Sarbatorilor Pascale.

Aflata la Parlament, pentru a oferi lamuriri, odata ce deputatii liberali au considerat ca trebuie sa le explice „romanilor unde sunt banii din cresterea economica”, Viorica Dancila a raspuns si unor intrebari din partea presei.

Una dintre ele viza situatia virarii banilor pensionarilor si ai salariatilor la stat in contextul apropiatelor Sarbatori. „Salariile vor intra saptamana aceasta, inainte de Paste, pensiile nu. Si am sa va explic si de ce. De obicei, pensiile se dau intre 14 si 27 ale lunii. Daca le dam acum, va fi o perioada foarte mare pana cand pensionarii vor lua urmatoarea pensie. In plus, de abia am terminat cu pensiile de luna trecuta, este foarte greu sa tiparim fluturasii de pensie”, a subliniat Viorica Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci da,nu au cum sa apara fluturasii,este prea frig afara si inca nu au eclozat ouale,insa cand se vor intoarce pasaricile randunici din tarile calde vor apare si fluturasii si alte gaze pentru a fi vanate.

  2. Un pic de jena, de abia au venit pensiile de acum 10 zile.Pe vreme baselului nu se dadeau pensiile in avans de sarbatori si nu mai scriati cu atat manie proletara articole.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger