Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila s-a intalnit cu premierul israelian. Mutarea ambasadei, adusa in discutie (VIDEO)

Dancila s-a intalnit cu premierul israelian. Mutarea ambasadei, adusa in discutie (VIDEO)

Autor:

Prima intrevedere avuta de catre sefa Guvernului roman, in ziua in care a ajuns in Israel, pentru o vizita oficiala, a fost cea cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu.

 

big 631acb49 ba6c 4f0f a1e6 82853b572e78 350x182 Dancila s a intalnit cu premierul israelian. Mutarea ambasadei, adusa in discutie (VIDEO)

Premierul Dancila si ministrul de Externe Melescanu, la masa discutiilor cu seful Executivului israelian

S-a adus in discutie “nivelul excelent al relatiilor bilaterale dintre Romania si Statul Israel bazate pe o traditie de 70 de ani”, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Executivului, s-au abordat aspecte ce tin de “cooperarea in domeniul militar, strategic si al securitatii cibernetice”, dar si de cea de-a treia sedinta comuna de guvern la nivel inalt (G2G) ce va fi organizata in decursul acestui an.

big 21596996 7d65 421e 810c 8c7fe9151a3c 350x182 Dancila s a intalnit cu premierul israelian. Mutarea ambasadei, adusa in discutie (VIDEO)Totodata, cu referire la subiectul care a iscat comentarii in ultima perioada, inclusiv reactia presedintelui, dinspre Palatul Victoria se transmite si faptul ca “premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim”.

sursa foto, video: gov.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!