Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila s-a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)

Dancila s-a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)

Autor:

Aflata, impreuna cu membrii Guvernului, intr-o vizita de lucru de doua zile la Bruxelles, ce tine de preluarea presedintiei Consiliului UE, Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

 

dancila juncker 720x393 Dancila s a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)Din cate s-a vazut din imaginile distribuite de Palatul Victoria, Dancila si Juncker au schimbat cateva vorbe, zambitori, inainte de a ajunge la panou, pentru obisnuitele fotografii de protocol. Juncker i-a sarutat mana sefei Executivului roman, inainte de a se indrepta catre sala in care au avut loc discutiile. Dupa intrevederea bilaterala, cei doi oficiali au in program o declaratie comuna de presa, de la sediul Comisiei Europene.

Tot in cursul acestei zile, Dancila si ministrii avusesera o intrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen.

sursa foto, video: gov.ro


1 Comentariu la Dancila s-a intalnit cu Juncker la Bruxelles (VIDEO)

  1. Olimpiu

    Cel mai frumos gest din lume. Acela de a pupa mâna unei femei. Îl recomand tuturor bărbaților din lume ca gest de înalt respect, de netarmurita dragoste si adânca recunostinta ce îl purtam femeilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!