AcasăNewsDancila prezinta azi la Strasbourg prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Dancila prezinta azi la Strasbourg prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE

In sase minute si jumatate, premierul a aratat cine este Romania, fara a bate cu pumnul in masa

Aflata la Strasbourg, impreuna cu ministrii din Executivul pe care il conduce, Viorica Dancila urmeaza sa prezinte in Parlamentul European, in cadrul unei sesiuni plenare ce va avea loc marti, prioritatile presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene.

Conform programului anuntat de Guvernul roman, Dancila si delegatia romana urmeaza sa ajunga la sediul PE in jurul orei locale 14.20, unde ii va astepta, intru intampinare, presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu care urmeaza sa aiba apoi o intalnire bilaterala, inainte ca sefa Guvernului sa vorbeasca in PE.

Interventia premierului Dancila in cadrul dezbaterii de la Strasbourg este programata la ora locala 15. Tot in cursul acestei dupa-amieze, mai exact incepand cu ora 17, Dancila si Tajani urmeaza sa iasa impreuna in fata presei, pentru declaratii comune.

111 afisari

2 COMENTARII

  1. Multi cred ca Dancila este doar lipsita de inteligenta elementara functionala. Ne-am inselat. Ea este de o pervesitate diabolica. Ma intreb cine din Consiliul Europei considera ca Dancila se adreseaza lor in numele milioanelor de romani ca o considerao calamitate nationala. Raspunsurile pe care le-a primit imediat sunt zdrobitioare. In ciuda limbajului diplomatic, guvernul de paie de la Bucuresti nu cred ca a inteles nimic. Nu stiu pe ce se sprijina incapatanarea lor de a merge impotriva Europei si impotriva Romaniei intregi. Nu m-ar mira un sfarsit brusc si dureros al guvernului si parlamentului rosu.

  2. Dancila da in gropi ca de obicei! Vorbeste mult si prost! In cateva fraze liderul grupului ALDE a facut-o praf cu subiect si predicat, nu cu fraze care apartin limbii de lemn utilizate de pesta rosie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger