Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)

Dancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)

Autor:

Premierul Dancila a ajuns din nou in vizorul internautilor si nu numai, de aceasta data cu un pas gresit ce nu a scapat obiectivului camerelor de luat vederi.

 

premieri Dancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)Cadrele de la ceremonialul de primire, cu onoruri militare, a prim-ministrului croat, Andrej Plenkovic, la Palatul Victoria, s-au raspanzit cu o viteza considerabila, devenind si subiect al jurnalelor televiziunilor de stiri. Mai exact, momentul indelung comentat este cel in care sefa Guvernului roman a comis o eroare de protocol, vineri dimineata, grabindu-se sa-si invite oaspetele sa parcurga pasul urmator al ceremonialului, fara, insa, sa fi ascultat imnurile celor doua state.

I-a sarit rapid in ajutor omologul croat. Care, cu un semn discret, i-a dat de inteles Vioricai Dancila ca se intoneaza imnurile, iar premierul roman a ramas pe podium pana la incheierea momentului solem.

Dupa ce a plecat de la Palatul Victoria, Plenkovic a fost oaspetele lui Klaus iohannis, la Cotroceni. Tot in cursul acestei zile, premierul Croatiei a disuctat si cu preseidntele camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.


sursa foto: captura Facebook/Guvernul Romaniei


3 comentarii to Dancila, pas gresit la intampinarea omologului croat, la Palatul Victoria (VIDEO)

  1. Pino

    Nici la drapel la onor nu s-a oprit, noroc cu croatul.

  2. Pino

    Chiar nu o invata nimeni protocolul? Ne face de ras.

  3. ROMANIA TREZESTE-TE

    PROSTII, NERUSINATI,IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!