AcasăNewsDancila, noua vizita externa. Discutii cu premierul israelian

Dancila, noua vizita externa. Discutii cu premierul israelian

Sefa Guvernului s-a aflat, in cursul acestei zile, in Israel.

A fost vorba despre o vizita de lucru – din cate s-a anuntat vineri de la Palatul Victoria – cu prilejul careia Viorica Dancila a avut o intrevedere cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. „Cei doi inalti oficiali au salutat relatiile excelente dintre cele doua tari, fapt reflectat si de frecventa contactelor bilaterale la nivel inalt. In acest sens, s-a discutat si despre organizarea, in prima parte a acestui an, a sedintei comune a celor doua guverne”, se mentioneaza in comunicatul Executivului.

Din precizarile remise de responsabilii cu domeniul Comunicare de la Palatul Victoria reiese ca s-a discutat, intre altele, despre consolidarea relatiilor in domenii precum sanatate, educatie si turism, dar si despre chestiuni vizand ce tin de situatia internationala a momentului. Totodata, „au fost discutate posibilele modalitati de cooperare dintre Romania si Israel, inclusiv din perspectiva detinerii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene”.

foto: gov.ro

author avatar
Andrei Coman
242 afisari

2 COMENTARII

  1. Multamim din inima partidului ca romanca care ne reprezinta iin afara tarii stapaneste la perfectie 5 limbi din care limba engleza ca o nativa . Expresia preferata a britanicei nostre este : HE! HE!. Burkina Faso in forta. Se invartesc regii Regatului Romaniei in gropi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger