AcasăNewsDancila, noi precizari despre o eventuala OUG pe amnistie si gratiere

Dancila, noi precizari despre o eventuala OUG pe amnistie si gratiere

Dupa ce a stat de vorba cu Liviu Dragnea la Parlament, anuntand, in prima faza, pe fondul acestei intrevederi, ca Guvernul va sesiza vineri Curtea Constitutionala in privinta amanarii luarii unei decizii pe tema noilor propuneri de ministri, Viorica dancila n-a scapat de intrebari pe tema unei eventuale ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere.

Mai precis, cand jurnalistii au vrut sa stie daca pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de luni este posibil sa se discute despre adoptarea unei OUG pe aministie sau gratiere pana la finalul acestei an sau daca exclude o eventuala adoptare a unei astfel de ordonante pana la sfarsitul lui 2018 , raspunsul Vioricai Dancila a fost urmatorul: „nu avem asa pe ordinea de zi, nu am asa ceva pe masa Guvernului”.

Numarul 2 in PSD a evitat sa spuna daca i se pare ca ar trebui sa se discute la nivelul partidului pe aceasta tema. „In calitate de prim-ministru nu am un act normativ care sa prevada asa ceva, nu am avut o discutie (…) nu stiu daca se impune o discutie”, a raspuns Dancila.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger