AcasăNewsDancila, mesaj pentru Iohannis: sa respecte decizia CCR si sa semneze decretele...

Dancila, mesaj pentru Iohannis: sa respecte decizia CCR si sa semneze decretele de numire

In prima parte a sedintei de vineri a Guvernului, in lipsa unui raspuns primit de la Presedintie dupa scrisoarea trimisa zilele trecute, cu tot cu documente atasatem premierul a transmis public un mesaj catre liderul de la Cotroceni.

Considerand ca „Guvernul a respectat toate procedurile legale” si ca „acest blocaj este nejustificat”, pe cale de consecinta, Viorica Dancila i-a transmis lui Klaus Iohannis sa semneze numirile Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare si, respectiv, a lui Mircea Draghici, la Ministerul Transporturilor. „Ii solicit presedintelui Romaniei ca, in virtutea prerogrativelor constitutionale pe care le are – de a veghea la respectarea Constitutiei si la buna functionare a institutiilor publice – sa respecte decizia CCR si sa semneze decretele de numire, pentru ca activitatea celor doua ministere sa se desfasoare cat mai eficient”, a transmis sefa Executivului, vineri, la inceputul reuniunii Cabinetului pe care il conduce.

177 afisari

6 COMENTARII

  1. Tovarasa Gainusa sau Ghizela Vas, scuzati tovarasa Dancila chiar vrei sa fi hulita de romani si sa te lasi papusarita de tov. Liviu Dragnea care in discursul sau vrea ca dupa el sa vina potopul . Dragnea spune asa: Bai isarscule intra ma in rezerva tarii de 34 miliarde euro aflata in aur la Londra , ca nu ne mai intereseaza ce se va intamla cu Romania duoa mine , la a carei istorie comunistii nu au nicio contributie. Comunistii vor ca si sefii lor din Rusia sa dezmembreze Romania Mare . Le amintim comunistilor lui Dragnea ca rusii nu au nicio mila pentru uneltele lor din alte tari. Saracul Panait Istrati, scriitorul muncitor, a spus adevarul dupa vizita sa in Rusia in anii 1920: bine , bine vad ouale sparte , dar omleta , unde e ? Saracul a crezut sincer in comunism .

    • Trebuia Mugur sa urgenteze înapoierea tezaurului roman din Rusia cele 91 de tone de aur ? pur, atunci
      1 Ron= 1€ un mizilic. De rest făcea câte un cont la fiecare tânăr de între 18 și 60 de ani de 20000€ iar un sfert punea în SUA la făcut pui 20 de tone 10 kile pe an.. . Apoi de tablouri deschidea o eschibitie din care mai strângea un ban îl adormeam pe Valcov el se uita la rame. Și ne durea la basca. România putere financiara iar dacă se făcea și Veronica ca lucra și dădea niște cormorani la export chiar ca deveneam tara viselor… România PARADIS FISCAL ?????????????⚖️???????????Yuuuuhuuuu badie nu va mai vede badia de bani??..

  2. (4) Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor.

    DECIZIA Nr.98
    din 7 februarie 2008
    asupra cererii de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională
    dintre Preşedintele României şi Guvernul României, formulată de
    primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu

    ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger