AcasăNewsDancila: lipsa de experienta la Olguta Vasilescu? Haideti sa fim seriosi!

Dancila: lipsa de experienta la Olguta Vasilescu? Haideti sa fim seriosi!

Dupa ce presedintele i-a adresat, in cursul zilei de joi, o scrisoare prin care o anunta ca respinge nominalizarea Olgutei Vasilescu la Dezvoltare, mentionand si motivele pentru care a luat aceasta decizie, Viorica Dancila a reactionat, de la Bruxelles, la hotararea luata de Klaus Iohannis.

Premierul da de inteles ca argumentul invocat de liderul de la Cotroceni in cazul fostului ministru al Muncii, social-democrata Vasilescu, in speta acela ca „nu are pregatirea de specialitate necesara in niciunul dintre domeniile care fac obiectul de activitate al ministerului pentru care este propusa”nu ar sta in picioare. „Ceea ce i se reproseaza dnei Olguta Vasilescu mi se pare incredibil, lipsa de experienta la Olguta Vasilescu? Haideti sa fim seriosi, a fost primar, a avut nu stiu cate mandate de deputat, a fost acceptata ca ministru tot de dl presedinte Klaus Iohannis, de ce o data esti bun si pe urma nu esti bun?”, a replicat Dancila.

Sefa Executivului a anuntat ca urmeaza ca aceasta situatie sa fie transata la nivelul coalitiei, in sensul ca va fi discutata si se va lua o decizie la nivelul PSD-ALDE. Mai mult, Dancila a subliniat, in acelasi interviu acordat Antena3, ca seful statului „trebuie sa aiba rol care sa fie mediator, un rol in care sa aduca plus de imagine Romaniei”. „Chiar daca am veni cu altcineva (alta propunere de ministru-n.n), dl presedinte are ca si obiectiv sa blocheze activitatea Guvernului”, considera premierul.

298 afisari

2 COMENTARII

  1. ,,Viorica Rudareasa & Taraf de Haidouks – Dumbala Dumba” ?

    ,,DECIZIA Nr.98
    din 7 februarie 2008
    asupra cererii de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională
    dintre Preşedintele României şi Guvernul României, formulată de
    primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu
    Publicată în Monitorul Oficial nr.140 din 22.02.2008″
    ?

  2. In Constitutia României scrie ca presedintele poate respinge numirea. Nu scrie de cate ori sau din ce motiv. Asa vrea muschiu ? lui. Propuneti alt nume.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger