Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, la Simfonia Lalelelor, cu doi dintre ministrii Cabinetului sau. Discurs (VIDEO)

Dancila, la Simfonia Lalelelor, cu doi dintre ministrii Cabinetului sau. Discurs (VIDEO)

Autor:

Viorica Dancila, Carmen Dan si Gratiela Gavrilescu au fost, vineri, in Arges, mai exact la Pitesti, in prima zi a Simfoniei Lalelelor.

 

simfonie 350x263 Dancila, la Simfonia Lalelelor, cu doi dintre ministrii Cabinetului sau. Discurs (VIDEO)

Defilare, fanfara si aplauze. Nu au fost putini cei care, urmarind imaginile surprinse la evenimentul de vineri, au fugit cu gandul in urma cu ani buni, la perioada de dinainte de ’89

In sunet de fanfara si in prezenta primarului, dar si a altor oficialitati locale, premierul si cei doi ministri ai Executivului au asistat la o parada a florilor. Mai exact au urmarit trecand prin fata ochilor lor elemente decorative facute din lalele – reprezentand, intre altele, simbolul centenarului Marii Uniri si harta Romaniei -montate pe platforme trase de tractoare, si acestea decorate cu flori.

Adresandu-se celor prezenti la editia cu numarul 41 a festivalului, Viorica Dancila a facut referire la “un eveniment care a devenit deja traditie”. “De peste patru decenii, imaginea Pitestiului a fost asimilata acestei sarbatori a primaverii si a florilor. Simfonia Lalelelor este un simbol pentru comunitatea dvs., si vreau sa multumesc tuturor acelora care, de-a lungul timpului, au contribuit la acest eveniment. Sustin aceste initiative care (…) promoveaza coeziunea si contribuie la promovarea nationala (…) a locurilor, traditiilor si oamenilor de valoare”, a evocat sefa Guvernului.


sursa foto: Facebook/Primaria Municipiului Pitesti, sursa video: Romania TV, youtube


2 comentarii to Dancila, la Simfonia Lalelelor, cu doi dintre ministrii Cabinetului sau. Discurs (VIDEO)

  1. EMIGRANTUL

    In Ro este nevoie de schimbari radicale. Nu se pot face progrese la nivel national cu SEMIDOCTI, CRETINI, TAMPITI, DEBUSOLATI, SENILI, CIOCIOLINE, mafioti, banditi, TRADATORI, ETC

  2. Selin

    Aia a fost defilarea pionierilor ce lalele.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!