Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, la Palatul Elisabeta

Dancila, la Palatul Elisabeta

Autor:

Pe agenda Vioricai Dancila figureaza, vineri, un pranz de lucru cu reprezentantii Casei Regale.

 

dancila 350x163 Dancila, la Palatul ElisabetaAstfel ca, premierul a ajuns vineri, cu mai putin de 20 de minute inainte de ora 13, la Palatul Elisabeta. A fost intampinata de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, dar si de sotul acesteia, Principele Radu.

Pana ca Dancila sa ajunga sa stea de vorba cu reprezentantii Familiei Regale, jurnalistii au incercat sa obtina de la primul-ministru o reactie pe marginea propunerii formulate de catre ministrul Justitiei, cea de revocare a sefei DNA, pe fondul prezentarii raportului privind activitatea manageriala a Directiei Nationale Anticoruptie. Insa sefa Executivului nu a facut nicio precizare in aceasta privinta.


4 comentarii to Dancila, la Palatul Elisabeta

 1. Ipu

  Doamne Ajută! Traiasca Regina! Traiasca Regina. In pace si onor. De patrie iubitoare. Si, aparatoare de tara. Propun plebiscit. Vrei regina in loc de presedinte?

 2. Christian

  Care majestăți, băi, lingăilor? Nu hrănim, deja, destui paraziți (inclusiv leendickul principesii și pe actorașul ratat Dudaev? Credeți că veți scăpa de unii dacă îi schimbați cu alții? Da’ cît de boi trebuie să fiți?! Nu vă mai lecuiți de prostie și înfumurare, în vreme ce pe patrioți vi-i băgați în pămînt, eternizînd licheaua. Vai de curul vostru și de biata Românie! Foux, tous les moments courent…

  • Ficior

   Mai luam de la servicii Prahova ca geaba si dam lor ce?…

 3. Ficior

  Daca suna Onea la Regina in Anglia garantez ca nu raspunde. DADACA suna Regina Romaniei raspunde indata.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!