AcasăNewsDancila, la Indagra: nu am sa fac o evaluare a ministrilor acum

Dancila, la Indagra: nu am sa fac o evaluare a ministrilor acum

In asteptarea unui anunt oficial despre posibilele schimbari din echipa ministeriala, sefa Guvernului n-a scapat de intrebari legate de anuntata remaniere nici la Indagra.

Dupa ce a vizitat, joi dupa-amiaza, targul de la Romexpo, alaturi de ministrul Daea si de secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, Dancila a stat de vorba cu presa, despre subiectul viitoarelor schimbari din Executivul pe care il conduce. „Nu am sa fac o evaluare a ministrilor acum (…) voi face o analiza, am facut-o de fapt (…) evaluarea nu va fi referitoare la un nume”, a declarat Dancila, amintind inca o data ca a tinut cont, in cazul ministrilor, de respectarea programului de guvernare si de realizarile acestora.

La viitoarea sedinta a conducerii PSD, in care se vor discuta propunerile de remaniere, se vor avea in vedere si variantele de inlocuitori pentru conducerea ministerelor la care urmeaza sa aiba loc schimbari. „In momentul in care o sa propunem remanierea unor ministri trebuie sa venim cu solutii pentru acele ministere (…) urmeaza sa avem si o sustinere politica, pentru ca suntem un Guvern politic”, a mai punctat sefa Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger